Keystone logo
American University of Ras al Khaimah

American University of Ras al Khaimah

American University of Ras al Khaimah

Introduktion

Mission

Den American University of Ras Al Khaimah (AURAK) er en uafhængig, offentlig, statsejede, non-profit, fælles skole institution, der tilbyder bachelor-og kandidatniveau grader. AURAK er en institution for videregående uddannelse, der giver omfattende akademiske programmer baseret på den nordamerikanske model og kulturelle særpræg Golf-regionen. Dens bacheloruddannelser kombinere en stærk forankring i den hovedfag med en bred almen uddannelse, og dens kandidatuddannelser forberede de studerende til de krav, som professionelle liv.

AURAK er forpligtet til de højeste standarder for undervisning, forskning, etik, og service til samfundet, og sine kandidater er parate til at være vidende, tankevækkende, kreative og ansvarlige individer.

Vision

Den amerikanske University of Ras Al Khaimah vil være en førende institution for videregående uddannelser gennem virkningen af ​​dens uddannelse og forskning på området.

Strategiske mål

Udvikle innovative, udfordrende og høj kvalitet akademiske programmer, der er relevante, efterspørgselsdrevet, og indstil universitetet på forkant med uddannelse i UAE og regionen.

Byg en elevcentreret læringsmiljø, der fremmer avancerede kritiske tænkning, fremmer kreativitet og instills en forpligtelse til livslang læring.

Skabe et miljø, der værdsætter mangfoldighed, fremmer kulturel forståelse, og tage aktivt ansvar.

Opretholde en studielivet program, der fokuserer på elevernes behov: en, der gør dem i stand til at tilpasse professionelt til multikulturelle, globale miljøer, og for at blive ansvarlige borgere.

Støtte og fremme den personlige og faglige udvikling fakulteter og personale til at realisere deres potentiale og bidrage til missionen for universitetet.

Etablere forbindelser og samarbejdspartnere med regionale og internationale virksomheder og uddannelsesinstitutioner til at opfylde gensidigt fordelagtige behov og reagere på nye tendenser.

Udvikle kapaciteten til at fremme viden og skabe bæredygtige miljøer gennem relevant forskning, der tjener emiratet Ras Al Khaimah, jo større område, og verden.

Udvikle og vedligeholde en kvalitetssikring og institutionel effektivitet system, der engagerer universitetet i de igangværende, integrerede, hele institutionen, forskningsbaserede aktiviteter, der resulterer i en forbedring af den institutionelle kvalitet og demonstrere effektiv realisering af universitetets mission gennem sine strategiske mål.

Fremme dynamisk faglig udvikling for kunder og samfundstjeneste for at opfylde behovene i erhvervslivet, staten og skoler inden Ras Al Khaimah og Emirati samfund.

Værdier

Mennesker

For at oprette en studerende læringsmiljø, der udvikler sociale og kulturelle forståelse for individuelle vækst og omsorg for andre; at opbygge færdigheder for uafhængighed, selv-retning, kritisk og reflekterende tænkning, innovation og iværksætterånd; at rekruttere høj kvalitet fakulteter og personale ved at udnytte og anerkende deres bidrag.

Kvalitet

At tilbyde høj kvalitet akademiske og professionelle programmer, der bygger beherskelse og engagement til livslang læring.

Scholarship og Forskning

At fremme viden gennem opdagelse, udbredelse og anvendelse.

Kulturel Autenticitet At tjene som et center for kulturel dialog og forståelse, fremme den kulturelle arv, og som et fællesskab ressource for sproglige udvikling.

Engagement

For at aktivere de studerende, undervisere og medarbejdere til at bidrage til løsningen af ​​lokale, regionale og globale problemer, og tilbyder muligheder for at engagere sig med samfundet; at opretholde partnerskaber med skoler, højere læreanstalter, lokale og regionale regeringer, erhvervslivet og industrien.

Forbedring og produktivitet

At søge løbende forbedringer gennem refleksion, vurdering og kvalitetsudvikling, indstilling og givende høje standarder, og at være proaktiv, effektiv og effektiv i forbindelse med høj kvalitet.

Akademisk frihed

At skabe et miljø med åben, kritisk tænkning, undersøgelse og udveksling af ideer, tolerance for divergerende synspunkter og overbevisninger.

Integritet

For at opretholde de højeste standarder for integritet og indgyde disse standarder som en vigtig værdi for at opretholde menneskeheden.

enterprising

At værdsætte innovation og iværksætteri i undervisning, forskning, service og andre virksomheder.

Global

For at fremme multikulturel forståelse, viden og statsborgerskab til fremme verdensfreden og velstand for en bæredygtig fremtid.

Spørgsmål