Keystone logo
AUM American University of Malta MBA i turisme og hospitality management
AUM American University of Malta

MBA i turisme og hospitality management

Cospicua, Malta

18 Months

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Sep 2024

EUR 3.500 / per semester *

På campus

* plus engangsgebyr: 1500 EUR + registreringsgebyr: 400 EUR årligt + aktivitetsgebyr: 200 EUR årligt

Introduktion

Det overordnede mål for MBA i Tourism and Hospitality Management er at indgyde den nødvendige viden, færdigheder og kompetencer, der kræves for at kunne lede en turisme- og gæstfrihedsvirksomhed i en global økonomi. Succesfulde ledere påtager sig ansvaret for at designe og implementere en strategi, der er i overensstemmelse med en industris langsigtede mål, administrere turisme- og gæstfrihedstjenester og føre tilsyn med medarbejdere. De er ansvarlige for at løse anvendte problemer, der involverer økonomistyringsspørgsmål, forretningsanalyse og strategi, salg og marketing, juridiske spørgsmål, strategisk ledelse, marketing, kommunikationsstrategi, e-handel og ledelse. Det miljø, hvor succesfulde ledere opererer, er ofte usikkert og underlagt vanskelige begrænsninger. Kandidater fra American University of Malta vil have de kritiske tænkningsevner og analytiske rammer til at træffe vanskelige forretningsbeslutninger, der påvirker flere valgkredse.

Kurset giver en stringent erhvervsuddannelse baseret på et solidt fundament i de funktionelle områder af erhvervslivet inden for turisme og gæstfrihed forbedret med færdigheder i analyse og kritisk tænkning. Læseplanen bygger på grundlæggende viden med resultaterne af aktuel forskning, hvilket fører til det tværfaglige perspektiv, der er nødvendigt for at lede en succesfuld virksomhed i turisme- og gæstfrihedsindustrien.

Dette kursus er designet til dem, der gerne vil arbejde i en ledelsesrolle i turisme- og gæstfrihedsindustrien, der beskæftiger sig med turisme og gæstfrihedsvirksomhed, tjenester og ledelse på området. Dette kursus henvender sig også til dem, der har en vis erhvervserfaring inden for området og gerne vil forbedre deres effektivitet og kompetence.

Programdetaljer

  • Programlængde: 18 måneder.
  • Kreditter nødvendige for at opnå graden: 46US-kreditter / 92ECTS.
  • GPA nødvendig for at opnå graden: 3,0 eller højere.

Indlæggelser

Læreplan

Programresultat

Programundervisning

Karrieremuligheder

</p>

Om skolen

Spørgsmål