Keystone logo
Antioch University

Antioch University

Antioch University

Introduktion

Antioch University tilbyder lærercentreret uddannelse for at give studerende viden og færdigheder til at føre meningsfulde liv og fremme social, økonomisk og miljømæssig retfærdighed.

Universitetet tilbyder akademiske kvalitetsprogrammer, der er relevante for nutidens elevers behov. Det omfavner oplevelsesmæssig læring ved at bygge bro over uddannelsesresultater med den virkelige oplevelse for alle medlemmer af dets læringssamfund. Universitetet uddanner hele mennesket ved at dyrke personlig vækst, pragmatisk idealisme og professionelle mål.

Universitetet opretholder en historisk forpligtelse til at fremme social retfærdighed og det fælles gode. Studerende opgraderer fra Antioch University med en øget fornemmelse af deres magt og formål som lærde, praktikere og globale borgere.

Universitetet plejer inkluderende samfund af elever og inspirerer mangfoldighed af tanke og handling. Antioch University deltager og støtter den pædagogiske, kulturelle og miljømæssige vitalitet i de forskellige regionale, nationale og internationale samfund, som det tjener.

Placeringer

 • Yellow Springs

  Dayton Street,900, 45387, Yellow Springs

  • Keene

   Avon Street,40, 03431, Keene

   • Culver City

    Corporate Pointe,400, 90230, Culver City

    • Seattle

     3rd Avenue,2400, 98121, Seattle

     • Yellow Springs

      Dayton Street,900, 45387, Yellow Springs

      Spørgsmål