We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

Ateneo Graduate School of Business - Cebu City Campus

Ateneo Graduate School of Business - Cebu City Campus

Ateneo Graduate School of Business - Cebu City Campus

Introduktion

Om skolen - Cebu City, Filippinerne

Ateneo Graduate School of Business sigter mod at være en førende lederuddannelsesinstitution i Asien-Stillehavsområdet, for forretningseksperten, der søger at blive en professionel og etisk virksomhedsleder, der er forpligtet til nationbygning.

Institutionen tilbyder programmer til at opretholde en tradition for service og en høj standard af akademisk ekspertise, for at hjælpe forretningspraktikere til deres fulde potentiale og vækst: Standard MBA-programmet, MBA-programmet, MBA-programmet, det accelererede Ateneo-Regis MBA-program, den specialiserede Health MBA-program, og Master of Entrepreneurship.

Cebu campus var en af ​​disse offsite steder. Det åbnede i 2001 i CCI Building i Pier 3. I 2006 overførte skolen til sin nuværende campus i Cebu Business Park.

Professorerne fra Rockwell rejste til Cebu om nogle uger for at undervise i klasserne der. Cebu campus tilbød i første omgang kun Ateneo-Regis-programmet. Rockwell besluttede at tilbyde kun et program på prøve MBA markedet i Cebu. De gav webstedet et år for at bevise, at der var reelt potentiale til at holde en permanent offsite campus i byen. Campus startede med kun to emner tilbydes pr. Semester og 20 indledende studerende. I dag tilbyder Regis-programmet tre emner pr. Sigt. Og i gennemsnit er der 25 elever eller mere i hver klasse.

I 2002 begyndte Ateneo Center for Videregående Uddannelse at tilbyde korte kurser i forskellige arbejdsdiscipliner i Cebu. I 2008 blev standard MBA også inkluderet i de tilbudte programmer.

Det første parti Ateneo MBA-studerende blev uddannet i 2004. Hidtil har der været 78 alumner fra Cebu-webstedet.

Vores vision

At være en førende lederuddannelsesinstitution i Asien-Stillehavsområdet for forretningseksperten, der søger at blive en professionel og etisk virksomhedsleder, der er forpligtet til at opbygge nationen.

Vores mission

Som en Jesuit institution, hvis identitet og formål er afledt af en tradition for service og en standard for akademisk ekspertise, er vi forpligtet til at:

 • Udvikling og pleje af arbejdspladsbaserede forretningsledere, ledere og iværksættere, der styres af principper, blæste med en følelse af service og udstyret med effektive ledelsesevner. Vi mener, at ekspertise uden integritet er tom, integritet uden ekspertise er ineffektivt, og ekspertise og integritet uden service er irrelevant.
 • At levere relevante og globalt orienterede programmer ved hjælp af facilitative læringsmetoder, der integrerer tekniske, teknologiske, politiske og etiske dimensioner og producerer intellektuelle bidrag til støtte for udvikling af disciplin, praksis og undervisning i forretning og ledelse. Vi mener, at intellektuel rigor og karakterstyrke udgør det afgørende fundament for forretningsfolk.
 • Forbedre vores fakultets og personalets personlige og faglige vækst. Vi tror, ​​at succes med at opfylde vores mission er besluttet af dedikation af medlemmerne af vores organisation.
 • På baggrund af vores fakultets ekspertise, universitetets forskellige enheder og vores strategiske partnere, som vi løser udfordringer inden for teknologi og konkurrence i de hjemlige og globale rammer. Vi mener, at vi ved at udnytte ressourcerne fra vores forskellige interessenter på en interaktiv og integreret måde forbliver effektive og relevante i de skiftende tider.

Når vi forfølger disse forpligtelser, stræber vi efter at bygge bro over hullerne i vores samfund og i vores land, så vores folk kan opnå lige og gode liv.

Meddelelse fra dekanen

Velkommen til Ateneo Graduate School of Business! Selvom eleverne har mange forskellige motivationer til at forfølge kandidatstudier i erhvervslivet, kan jeg forestille mig, at de fleste af vores studerende kommer til os ud af et ønske om at udvikle deres potentiale fuldt ud af deres evne; et ønske om at frigøre deres evner, så de kan opnå bedre resultater for deres organisationer, hvad enten de er ledere eller som iværksættere. I dit ønske om at skabe en bedre fremtid for jer håber jeg, at du ikke vil glemme dit ansvar for at medtage andre i dine planer . Jeg håber at et sted i din drøm at "bygge en bedre i morgen", husker du at gøre i morgen ikke bare bedre for jer selv, men også for befolkningen og samfundene omkring dig. Vores gaver og talenter blev ikke givet til os for at blive brugt udelukkende til vor egen fordel, men at blive delt med andre, så alle kan nyde godt. Her hos AGSB tror vi lidenskabeligt, at din uddannelse er ufuldstændig, hvis den kun fokuserer på teknisk træning og ignorerer dannelsen. Vi kan ikke bare hjælpe dig med at få de færdigheder til at køre din organisation bedre; vi skal hjælpe dig med at vokse som en total person.

Vores grundlæggende overbevisninger er perfekt indkapslet i dette uddrag fra vores vision statement.

 • Ekspertise uden integritet er tom.
 • Integritet uden ekspertise er ineffektivt.
 • Ekspertise og integritet uden service er irrelevant.

Vi håber, at alle vores elever og kandidater tager det til deres hjerte. Det er min dybeste glæde at byde dig velkommen til AGSB-samfundet!

RODOLFO P. ANG - Dekan, Ateneo Graduate School of Business

Præmier og udmærkelser

 1. B-Skole Lederskab Award for Excellence i uddannelse, lederskab og undervisning
  • Udgivet af World Education Congress i Mumbai, Indien den 29. juni 2012

 1. Bedste Business Schools Award for Innovation Leadership
  • Udgivet af CMO Asia på Suntec Convention Center i Singapore den 22. juli 2011

 1. Nr. 1 MBA-skole
  • Udgivet af Kommissionen om Videregående Uddannelse - Fondsbistand til Private Uddannelser (CHED-FAPE)

 1. Center for Udvikling og Excellence (i seks år)
  • Dette blev givet af Kommissionen på Højere Uddannelse (CHED) Filippinerne

 1. People Power People Award
  • Gives til AGSB for sin fremragende mission om "Læger til Barrios" på SY 2002-2003

 1. Thomas R. Kennedy Award for Mission Excellence
  • Udgivet af New Ventures of Regis University som anerkendelse for fremragende og kontinuerlig vækst i udviklingen af ​​accelererede og voksenuddannelsesprogrammer.

 1. Autonome Status (27. oktober 2003 - 26. okt. 2008)
  • Udgivet af Kommissionen for Videregående Uddannelse (CHED) den 28. november 2003

 1. Inter-MBA Games Total Champion i 14 lige år
  • 1999-2012

Placeringer

 • Cebu City

  Cebu Holdings Center, Cardinal Rosales Ave, , Cebu City

Spørgsmål