We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

© Asian Institute of Hospitality Management
Asian Institute of Technology - School of Management

Asian Institute of Technology - School of Management

Asian Institute of Technology - School of Management

Introduktion

Asian Institute of Technology (AIT) er et førende internationalt institut for videregående uddannelse i Thailand, der fremmer teknologisk forandring og bæredygtig udvikling i Asien-Stillehavet gennem højere uddannelse, forskning og outreach. Etableret i Bangkok i 1959, AIT som et universitet er blevet en førende regional postgraduate institution og arbejder aktivt med offentlige og private partnere i hele regionen, og med nogle af de bedste universiteter i verden.

Anerkendt for sin multinationale, multikulturelle etos, Instituttet fungerer som en selvstændig internationale samfund på sit campus ligger 40 km (25 miles) nord for Bangkok, Thailand.

AIT mission:

"At udvikle højt kvalificerede og engagerede fagfolk, der spiller ledende roller i regionens bæredygtige udvikling og dets integration i den globale økonomi."

NOGLE Nøgletal og fakta

- 1700+ Studerende fra 60 + lande / områder
- 19800+ Alumni fra 90+ lande / territorier
- 29000+ Kortsigtede praktikanter fra 70 + Lande / Territorier
- 75 Internationalt rekrutteret fakultet fra 20 lande
- 101 Adjungerende / Besøgende Fakultet
- 500+ Forsknings- og supportpersonale fra 30 + lande
- Ca. 450 sponsorerede forskningsprojekter på 1,6 milliarder thailandske baht (THB)
- 300+ partnere
- 33 bestyrelsesmedlemmer fra 19 lande
- 3 skoler
- 1000 + kurser tilbydes
- 24 forskningscentre
- Driftsomsætning: 1,2 milliarder ThaiBaht (THB)

AIT Tilbud
- Masters grader: MBA, Mng, MSc
- Executive Master Degree Programmer
- Doktorgrader: DEng, DTechSc, PhD
- Diplom- og certifikatprogrammer
- Et intensivt engelsksproget og akademisk Bridging Program
- Ikke-uddannelsesuddannelseskurser for praktiserende fagfolk

AIT School of Management (SOM) blev oprettet i oktober 1987 for at imødekomme de voksende behov i Asien for kandidatledelsen uddannelse. I tråd med AIT mission, SOM mål er at gøre en forskel i kvaliteten af ​​lederuddannelse og praksis i Asien-Pacific regionen, der fører til en bæredygtig udvikling, teknologisk lederskab, iværksætterånd, velstand og stolthed. SOM tror på udviklingen af ​​virksomhedernes ledere ikke bare for den nuværende, men også for fremtiden at møde de udfordringer, som de dramatiske sociale, økonomiske, politiske og teknologiske forandringer i Asien. Programmerne på SOM tilbyde en unik konkurrencefordel for ledere og kommende ledere i regionen.

Vores mission er at udvikle socialt ansvarlige og visionære ledere, der kan styre en bæredygtig vækst forretning for velstand Asien og videre.

Vores vision er at blive den førende skaberen og udbreder af asiatisk management viden, praksis og værdier.

Placeringer

  • Rangsit

    AIT School of Management Asian Institute of Technology, 58 Moo 9, Km. 42, Paholyothin Highway, Klong Luang, Pathumthani 12120, Thailand, Tambon Khlong Nung, Amphoe Khlong Luang, Chang Wat Pathum Thani, 10110, Rangsit

Programmer

Spørgsmål