Keystone logo
Asia Metropolitan University

Asia Metropolitan University

Asia Metropolitan University

Introduktion

Hvorfor AMU?

Fra vores ydmyge start i 2004, har Asien Metropolitan University (AMU) vokset til et fuldgyldigt universitet tilbyder en bred vifte af programmer, som bærer vidnesbyrd om vores imponerende track record inden for den malaysiske private videregående uddannelse industrien.

I overensstemmelse med den seneste udvikling i branchen og inden for vores institution, er AMU fokuseret på at producere uddannet, kvalificerede og kompetente kandidater til nationale og internationale markeder i sundhedsvidenskab og forskellige andre discipliner. AMU sigter mod at være "The University of Choice" i det lokale og globale uddannelse landskab. Frem for alt, vi forestiller vores studerende til at komme fra forskellige kulturer og baggrund, der vil kunne bidrage væsentligt til samfundet og menneskeheden.

I øjeblikket AMU giver en omfattende uddannelsesforløb begyndende fra fundament og diplom undersøgelser for post-sekundære skole certifikatindehavere, som så kan gå videre til at forfølge universitetsstudier. Ud over at AMU tilbyder også en bred vifte af mestre og ph.d.-uddannelser.

Vi har revolutioneret vores måde at sikre kvalitet og levering af vores akademiske programmer er af de højeste standarder i overensstemmelse med Malaysias 2020 Vision at omdanne nationen ind i en høj indkomst økonomi, der er bæredygtig og inklusiv.

Udover at stræbe efter løbende forbedringer, har vi flyttes os til at opfylde de skiftende landskab af den malaysiske videregående uddannelser industri hvor vi er forpligtet til at forberede vores kandidater med de rette færdigheder og viden til at indtaste den konkurrencemæssige og udfordrende arbejdsstyrke.

Vision

At være universitetet i Choice for Healthcare og Allied Science-programmer

Mission

For at være på forkant med sundhedspleje og allieret naturfagsundervisning via state-of-the-art forskning og undervisningsfaciliteter, støttet med de nyeste metoder, teknologier og omfattende datalager. At køre en ny standard of excellence i akademikere og forskning med ental mål at producere studerende, der er eksemplariske rollemodeller i samfundet med den globale beskæftigelsesegnethed. At være en elevcentreret Universitet, der er forankret til indgyde lidenskab for læring og køre kritisk tænkning gennem en engageret fakulteter, som er de bedste i deres områder. At være en globalt anerkendt malaysiske privat universitet for kvalitet sundhedspleje og allierede naturfagsundervisning. At være universitetet i valg i 20 år - vores varemærke at være synonymt med de bedste universiteter i verden. Forretningsservice Mål | At være Cambridge Asien Brand Essence | Forpligtelse til Excellence Brand Positionering | Uddannelse & Stærke fremtidige ledere Brand Pillars | Student-Centreret, Society-Centreret, Future Fokuseret Delte værdier | Professionalisme, Integritet, Troværdighed Brand Personlighed | Visionær, Lidenskabelig, Personable

Undervisning og læring

Hos AMU, mener vi, at når eleverne er engageret, de lærer. Til støtte for denne tro, vi opretholde Kaizen princippet om løbende forbedringer i vores undervisning og læring tilgange til at maksimere kvaliteten af ​​elevernes engagement. Det er her vores regelmæssigt planlagte klasseværelset revisioner og kursus samt foredragsholder evalueringer tjener som vigtige feedback-mekanismer. Fundamentalt, tror vi på en elev-centreret undervisning og læring model. Vi anerkender, at vores elever har forskellige læringsstile, og stræber efter at udvikle de mest effektive undervisningsmetoder, der vil optimere deres læreproces. For at sikre en overensstemmelse mellem krav pensum og faktiske levering, vi også indført en database system til at styre elevernes klinisk udstationering, som er et afgørende element i vores sundhed videnskab programmer.

Vurderingerne udgør en integreret facet af vores undervisning metodologi. Vores vurdering af elevernes læring afhænger linjeføringen, fra den vurderede pensum til den godkendte læseplan og underviste pensum. Eksamensopgaver og svar scripts udsættes for interne paneler af genstand eksperter samt eksterne anmeldelser blandt udnævnte moderatorer fra andre lokale og internationale institutioner for videregående uddannelse. I mellemtiden, AMU Senatet og dets udvalg som universitetet Academic Committee (UAC) og University Undersøgelse Board (UEB) tjener som den højeste myndighed til at overvåge, evaluere og komme med anbefalinger om elevernes vurderinger og etablere deres pålidelighed, gyldighed, nøjagtighed og fairness .

Placeringer

  • Kuala Lumpur

    Asia Metropolitan University Kuala Lumpur G-8, Jalan Kemacahaya 11, Taman Kemacahaya, 43200 Cheras, Selangor , , Kuala Lumpur

Spørgsmål