Keystone logo
Aros Business Academy

Aros Business Academy

Aros Business Academy

Introduktion

1

Aros Business Academy - Mini MBA'er og træning

Vi tilstræber at sætte en stopper for masseproducerede ledelsesuddannelser, og i stedet designer vi Mini MBA lederskabsuddannelser, der skaber en mærkbar forandring - for dig og for din arbejdsplads.

Den Internationale Mini MBA
Vi tilbyder dig Den Internationale Mini MBA , som er fuldt online Mini MBA.

Vi er overbeviste om, at du vil være glad for os
Du har sandsynligvis deltog i en masse spændende lederuddannelse, hvor du er vendt tilbage og opladet tilbage til arbejde. Men hvor meget af denne træning har skabt en varig ændring for dig? Hvis du følger statistikkerne, er det meget få. På Aros Business Academy er vi lidenskabelige med at skabe denne forandring - så det er fornuftigt for dig at bruge tid på en Mini MBA, og det giver også mening for den arbejdsplads, der sender dig. Vi skaber det med både store og små foranstaltninger - og nogle af dem er endda helt usynlige for dig.

Hvorfor vælge en Mini MBA?
Lad os først fastslå, at en Mini MBA ikke er en MBA. Selvfølgelig er man fristet til at sige. Ordet "Mini" siger helt åbent, at vi har at gøre med en kort, kondenseret og forenklet version af en MBA. En MBA tager typisk to år, mens en Mini MBA typisk tager seks måneder. En Mini MBA er rettet mod medarbejdere, der har brug for at forbedre deres viden og værktøjer i ledelsen, men har ikke til hensigt at tage en MBA eller et Diploma i Management (på grund af tid, penge eller tilbøjelighed) - i det mindste ikke lige nu. Det kan være ledere med omfattende ledelseserfaring, og det kan være mennesker, der gerne vil tage det næste skridt og indtage en ledende stilling i fremtiden.

Den vigtigste ting er dygtige (virkelig dygtige) undervisere, der er forelsket i deres felt
For at være en dygtig instruktør på vores Mini MBA'er skal du have professionel ledelsesekspertise, ingen tvivl om det. Som er mere end 40 forelæsere har åbenlyst, mens de er blandt de førende eksperter på deres felt på samme tid. Men vi kræver mere af dem! De skal være lidenskabelige over, hvad de lærer, så de kan engagere deltagerne fuldt ud. Og så skal de være dygtige facilitatorer, der kan se DIN udfordring og relatere stoffet til nøjagtigt DE. Måske er det derfor, 97,9% af vores studerende mener, at underviserne var "gode" eller "meget gode" til at tilpasse Mini MBA specielt til dem. Et tal vi er relativt stolte af, fordi det ikke er nemt at opnå. Vi tilbyder de to Mini MBA-programmer Aros Mini MBA og ABA Mini MBA . Vi tilbyder også Mini MBA i Tyskland (Deutschland) og i Sverige: Mini MBA Chefsutbildning . Og i Grønland: Kursus i Grønland .

Vi lover at Mini MBA er tilpasset dine problemer og udfordringer
På Aros er vi meget imod kørslen af ​​rutinen med det samme gamle materiale. Vi tror på, at du vil få mest muligt ud af din Mini MBA, hvis teorien er sat i perspektiv af de problemer, du møder i din hverdag, og at sagerne er relateret til din arbejdsstil. Derfor vil du modtage en kort e-kursus på læring forud for starten af ​​Mini MBA. Og vi vil sende dig et spørgeskema om dine antagelser og udfordringer, så instruktøren og vores eksperter kan tilpasse kursusmaterialet til dine nøjagtige behov.

Placeringer

  • Copenhagen

    Aros Business Academy | Fredericiagade 15, 1310, Copenhagen

    Spørgsmål