We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

Aoyama Business School

Aoyama Business School

Aoyama Business School

Introduktion

Graduate School of International Management bidrager til at fremme kreative ledere, der opfylder deres sociale ansvar og tjener som globale borgere, og til at udvikle en velstående fremtid gennem vores førende forskningsaktiviteter.

For at nå sin mission dyrker MBA-programmet ledelsesfagfolk, der kommer til konklusioner baseret på uafhængig tænkning og analyse. ABS stræber uophørligt med at forbedre sine programmer. Doktorgradsprogrammet lærer ikke kun forretningsforskningsteknikker, men kultiverer også bidragydere til arbejdsstyrken, der er opmærksomme på den sociale betydning af deres forskning, har en veldefineret følelse af formål og kan være aktive på den internationale scene.

Følgende tre funktioner illustrerer ABS:

Det systematiske, integrerede og praktiske læringssystem

ABS tilbyder en systematisk, integreret og praktisk læseplan, der kombinerer elementer såsom erhvervelse af specialiseret ekspertise, syntese af tværfunktionel viden og studium og praksis af metode gennem individuel læring og gruppeaktiviteter. Studerende lærer først det grundlæggende i de fire felter, der er nødvendige for virksomhedsledelse: Strategi "Organisation, Marketing, Finans" Regnskab og drift "Informationssystemer. Derefter fokuserer de på en af disse fire. Dette giver de studerende mulighed for at udvikle et højt specialiseringsniveau, mens også få færdigheder inden for alle ledelsesområder og dermed blive ordentligt kvalificerede ledere.

Global Action Learning, et MBA capstone-kursus, tilbyder en praktisk arena til at teste integreret viden, koordinere færdigheder inden for grupper og øve metoder til håndtering af forskellige kulturer.

Placeringer

  • Tokyo

    4-4-25 Shibuya, Shibuya-ku,, , Tokyo

    Programmer

    Spørgsmål