Keystone logo
American University of Leadership

American University of Leadership

American University of Leadership

Introduktion

AUL GROUP, hvem vi er

AUL-gruppen omfatter 3 internationale universiteter, studerende kan vælge, hvor de vil have deres grad fra: amerikansk fra International University of Leadership, europæisk fra American University of Leadership Marbella, afrikansk fra International School of Leadership, Marokko.

Læringstilstande

AUL-programmer integrerer forskellige leveringstilstande såsom accelereret, synkron, asynkron, hybrid og online, der forbereder dig til at blive et succesfuldt medlem af fællesskabet uden at forstyrre dit personlige eller professionelle liv.

Kvalitet Uddannelse

At give elever og elever færdigheder og kompetencer, som vil gøre dem socialt og økonomisk produktive, indstillet på at bidrage til væksten og udviklingen af deres samfund.

Fælles mål og vision

AUL er forpligtet til at levere et inkluderende læringsmiljø, der anerkender de mange perspektiver af køn, etnicitet, klasse, alder, handicap og kultur, som eleverne bringer til AULMs oplevelse.

Karrieremuligheder

Med en universitetsgrad er der større sandsynlighed for, at du får et job med bedre fordele, end en high school-uddannet ville: NÆS DIG IKKE med mindre!

Yderligere din uddannelse

AUL er forpligtet til at give dig et inkluderende læringsmiljø, der anerkender de mange facetter af et internationalt miljø.

Nå for succes

AUL-kandidater er i stand til at finde et job inden for få måneder efter eksamen, mens kandidatstuderende forfremmes af deres arbejdsgivere eller starter deres egen virksomhed, så snart de afslutter deres grad.

Placeringer

Placeringer
 • Orlando

  Orlando, USA

  • Marbella

   Marbella, Spanien

   • Casablanca

    Casablanca, Marokko

    Programmer

    Spørgsmål