Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
American Tech and Management University

American Tech and Management University

American Tech and Management University

Introduktion

Verden bliver mere og mere globaliseret hver dag, og alle har ret til et kvalitetsuddannelsesprogram på en retfærdig undervisning. Få den 'rigtige verdens' pædagogiske oplevelse med ATMU .

Besøg ATMUs hjemmeside direkte

ATMU blev grundlagt som et universitet i staten Californien i 2013 med fokus på lokale og internationale studerende for at give dem uddannelser på bachelor-, master- og doktorgradsniveau med omfattende branchespecifikke kompetencer. Vi udvikler færdigheder til at forbedre beskæftigelsesegnetheden og dyrke lederskabsevner for fremtidens ledere.

ATMU's fakultet og personale repræsenterer en bred vifte af højt akademiske personer, der også har mange års ekspertise inden for erhvervsliv og industrielle miljøer. De bringer med dem en kombination af teori og praksis, som beriger ATMU elevernes læringserfaring.

Vi tror på at tjene samfundet ved at tilbyde højkvalitetsuddannelse til demografisk forskellige populationer af studerende til en overkommelig pris.

Det globale erhvervsklima har ændret sig hurtigt i de seneste årtier. For at komme videre og konkurrere har du brug for en grad, der passer til de internationale færdigheder, du har brug for.

ATMU tilbyder alle disse muligheder i kursusbaserede programmer med muligheder, der kan tilpasses.

ATMU er dedikeret til at levere højkvalitets viden såvel som state of the art færdigheder, der gør det muligt for dagens elever at engagere sig i forretningsledelse spørgsmål med det nødvendige teoretiske niveau og selvtillid. Materialet er både teoretisk og praktisk. Vores fakultet har omfattende global branchespecifik erfaring.


ATMU'S MISSION

Det er Mission of American Tech and Management University at give eleverne adgang til kvalitet højere uddannelse og integrere et globalt perspektiv som forberedelse til engagement som effektive medlemmer inden for de dynamiske felter inden for teknologi og ledelse.


ATMU'S VISION

At undervise de nødvendige færdigheder for beskæftigelsesegnethed og levere kvalitets talent til en global markedsplads ved hjælp af fleksible læringsmuligheder til lokale og globale studerende.


INSTITUTIONELLE LÆREMÅL (ILO'er)

Studerende, der gennemfører deres uddannelse med uddannelser fra American Tech and Management University vil demonstrere Institutional Learning Outcomes (ILO), der omfatter bredden og dybden af ​​læringserfaringer og erhvervede kompetencer gældende for vellykkede kandidatstuderende i alle uddannelser.

ATMU's institutionelle læringsresultater (ILO'er) er erhvervelsen af ​​læringserfaringer fra uddannede fagfolk inden for kernekompetencer vedtaget af universitetet.


INSTITUTIONELLE LÆREMULIGHEDER AF ATMU

 1. Studerende vil demonstrere bevis for høje kompetenceniveauer i verbal, ikke-verbal og skriftlig kommunikation af ideer, perspektiver og værdier på akademisk, arbejdsplads og interpersonelle sammenhænge.
 2. Studerende vil kunne tænke kritisk og analysere og løse problemer ved at samle information, ræsonnement, evaluere alternativer og nå passende løsninger.
 3. Studerende vil demonstrere faglig og etisk adfærd med anerkendelse af de forskellige og multikulturelle samfund.
 4. Studerende vil vise en forståelse af de etiske problemer, der gennemsyrer forretningsbeslutninger og handlinger.
 5. Studerende vil demonstrere lederskab færdigheder sæt passende til deres arbejde og faglige miljøer.
 6. Studerende vil demonstrere en hensigtsmæssig og effektiv anvendelse af teknologi og information til at tage bevisbaserede beslutninger relateret til deres fagområde.
 7. Studerende vil være i stand til at bruge matematiske begreber og modeller og kvantitativ begrundelse for at løse virkelige problemer.
 8. Studerende vil demonstrere multikulturel forståelse, empati og etisk forståelse og adfærd i deres faglige kommunikation, interaktioner og handlinger.

Licenseret i staten Californien af ​​Præsidiet for Private Post Secondary Education, Skolekode 71847831

Placeringer

 • Pleasanton

  Stoneridge Mall Road,6200, 94588, Pleasanton

Programmer

Spørgsmål