Keystone logo
American David Livingstone University of Florida MBA General Management og hvordan man styrer religiøs og spirituel mangfoldighed
American David Livingstone University of Florida

MBA General Management og hvordan man styrer religiøs og spirituel mangfoldighed

Miami, USA

Request duration

Engelsk, Russisk

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Request study format

Introduktion

AUF tilbyder et særligt toårigt off-campus-program i MBA General Management og hvordan man styrer religiøs og åndelig mangfoldighed. Det giver mulighed for at få viden og færdigheder i vigtige administrative eksperter baseret på bibelske fundamenter. MBA-programmet er ikke beregnet til at være et alternativ til standard videregående uddannelse, men ønsker at give en vigtig Kristus-centreret tilføjelse til dem, der planlægger at ansøge om eller allerede har ledelsesstillinger, men mangler faglige færdigheder med lidenskab for Kristus behov.

Læreplanen er organiseret på en sådan måde at give holistisk systematisk bibelsk og professionel forståelse af ledelsesprocesser og lære at anvende effektivt et helt sæt opdaterede administrative værktøjer fra kristent synspunkt til strategisk og taktisk forretningsproblemløsning i henhold til Guds ord . MBA-programstrukturen giver mulighed for en grundig undersøgelse af alle ledelsestendenser i en moderne virksomhed.

Om skolen

Spørgsmål