Keystone logo
American David Livingstone University of Florida MBA Corporate Psychology & Executive Coaching og Religious Integration in Cooperation
American David Livingstone University of Florida

MBA Corporate Psychology & Executive Coaching og Religious Integration in Cooperation

Miami, USA

Request duration

Engelsk, Russisk

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Request study format

Introduktion

Сorporate psychology & Executive Coaching and Religious Integration into Cooperation er designet til at hjælpe kristen professionel og personlig udvikling til et punkt af individuel vækst og forbedret ydeevne i henhold til den kristne overbevisning. Trænere skal have en stærk forståelse af individuelle forskelle på en arbejdsplads samt evnen til at tilpasse deres coachingstil eller strategier sammen med de bibelske synspunkter. Uanset specifikt fokusområde skal trænere stadig være opmærksomme på motiverende behov og kulturelle forskelle såvel som at forstå religiøs integration i samarbejde.

Kandidater fra programmet er i stand til at udvikle højpotentiale kristne ledere til deres organisationer. De bruger deres coaching færdigheder til at forbedre andres præstationer inden for deres organisation og model coaching for deres kolleger og blive i stand til at påvirke verden for Kristus.

Om skolen

Spørgsmål