Keystone logo
Alfred Ford School Of Management

Alfred Ford School Of Management

Alfred Ford School Of Management

Introduktion

ANMODNING Mere information om Whatsap

Alfred Ford School Of Management giver dig muligheden for at gå, hvor andre MBA-programmer ikke går, fra de inderste drev af din egen opførsel til de bredest mulige perspektiver på forretning og dens plads i samfundet. Vi tilbyder en enestående uddannelsesmæssig oplevelse:

  • overlegen instruktion fra et ekspert fakultet
  • et innovativt og fleksibelt læringsformat
  • en forpligtelse til at dimittere studerende, der værdsætter samfund, samarbejde, lidenskab og stolthed

Lære med casestudier fra Alfred Ford School Of Management på Vimeo.

Alfred Ford-undersøgelseserfaringen er en af give-and-take, hvor fakultetet lytter så meget, som de holder foredrag, og studerende tager initiativ, så ofte som de noterer. I sidste ende betyder denne tilgang værdiansættelse af vores studerendes oplevelse og visdom og tro på, at deres deltagelse løfter diskussionen til det højeste niveau og skaber forretningsførere, der er komfortable med den naturlige udveksling af ideer i dagens globale økonomi. En generel ledelsesvidenbase giver dig fleksibilitet til at bevæge dig ind i en bred vifte af forretnings- eller ledelsesroller, mens et fokus på lederudvikling giver dig de interpersonelle færdigheder, du har brug for for at komme dertil. Lær om erhvervslivet og mere med en uddannelse, der dybder i relevante miljø-, samfunds- og regeringsspørgsmål.

ANMODNING Mere information om Whatsap

Vision Statement

At udvikle en førende handelsskole inden for bevidst ledelse og ledelse for at træne ledere med en global tankegang og upåklagelig karakter.

ANMODNING Mere information om Whatsap

Mission statement

Alfred Ford School Of Management udvikler globalt sindede etiske ledere ved at kombinere den nyeste ledelseskendskab med gammel visdom.

ANMODNING Mere information om Whatsap

Placeringer

  • Durbuy

    Petite Somme 10 6940 Septon-Durbuy

    Spørgsmål