Keystone logo
Aalto Executive Education Academy

Aalto Executive Education Academy

Aalto Executive Education Academy

Introduktion

Aalto Executive Education: Unik Portfolio af Executive Education og Professional Development

Aalto University er et top offentligt universitet i Finland og et af de mest internationale universiteter i verden (#47 på den globale rangliste, der betjener studerende fra næsten 120 lande). Aalto Universitet er en globalt unik multidisciplinær institution, hvor kunst og videnskab møder teknologi og forretning. Dens Executive Education-enhed, Aalto EE , tilbyder en bred vifte af programmer til ledere og ledere og er en pioner inden for bæredygtighedsprogrammer, bakket op af omfattende forskning i relaterede emner. Vores handelsskole har den eftertragtede tredobbelte akkreditering (AACSB, AMBA og EQUIS), som mindre end 1% af verdens universiteter har.

Aalto EE har haft en stærk tilstedeværelse i Asien siden 1990'erne med tusindvis af EMBA-kandidater og partnere i Singapore, Korea, Taiwan, Indonesien og mere. Finland anses for at være den mest bæredygtige nation i verden med de mest ambitiøse mål på det område. Aalto EE udnytter Finlands ekspertise og innovation til at tilbyde banebrydende bæredygtighedsuddannelser for fagfolk i Asien og videre. Aalto EE blev tildelt Responsible Business Education Award 2024 af Financial Times, en af kun fem skoler globalt, der modtog denne anerkendelse.

Aalto EE 's programmer imødekommer forskellige behov og mål:

 • Executive MBA - med en koncentration i bæredygtighed: Et omfattende og holistisk ledelsesudviklingsprogram, med bæredygtighedstemaet vævet ind i programmet, herunder specifikke valgfag om emnet.
 • Korte lederprogrammer: Fokuserede og praktiske kurser om emner som virksomheders bæredygtighed, bæredygtighedsrapportering, bæredygtig forsyningskædestyring og social og digital bæredygtighed. Disse programmer giver kredit til EMBA.
 • Skræddersyede løsninger til organisationer om forskellige ledelses- og ledelsesemner

Slut dig til Aalto EE og bliv fremtidens game changer!

Formål, vision og strategi

Vores formål er at bygge en bedre verden gennem bedre lederskab. Vi ønsker at være kendt for vores slagkraftige, målorienterede og omfattende læringserfaringer gennem et individs karriere, ved at være deres foretrukne platform for livsdækkende læring. Ydermere sigter vi efter at være en strategisk partner for organisationers kontinuerlige læringsløsninger, der løser kompetenceudviklingsbehov i et hurtigt skiftende erhvervsmiljø med en kombination af den nyeste forskning og kontekstuelle indsigter.

Vores mission, Shaping a Sustainable Future through Lifewide Learning, baner vores vej til at transformere samfundet gennem nye måder at udnytte uddannelsesindhold og forskning inden for lederuddannelse og faglig udvikling.

Stipendier og finansiering

Aalto EE -stipendier er tilgængelige for ansøgning. Kontakt venligst instituttet for mere information.

Info session

Aalto Executive MBA i bæredygtighed

Ranglister

Aalto EE rangerede som 34. globalt i Financial Times Executive Education Ranking i 2022 og er derfor blandt den øverste en procent af udbydere af lederuddannelser i verden. Financial Times-ranglisten inkluderer kun de 50 bedste udbydere af lederuddannelser. Globalt udbydes lederuddannelse og MBA-programmer af omkring 4.000 institutter.

I 2022 var Aalto Executive MBA igen det eneste program fra et finsk universitet, der holdt fast i sin plads blandt de 100 bedste i Financial Times' årlige globale rangliste. Aalto EMBA-programmet er nummer 49 i Europa og 88. samlet . Cirka 4.000 EMBA-programmer udbydes i øjeblikket rundt om i verden, og kun de 100 bedste kommer ind på Financial Times-ranglisten.

Vores rangering sikrer vores kunder den førsteklasses kvalitet af programmets indhold, metoder og fakultet.

Akkrediteringer

EFMD Equis-akkrediteretAMBA-akkrediteretAACSB-akkrediteret

Placeringer

 • Singapore

  Aalto Executive Education Academy Pte Ltd 36 Armenian Street Unit 01-08 & 02-08 Singapore, 179934, Singapore

 • Espoo

  P.O. Box 11000 (Otakaari 1B) FI-00076 AALTO, 02150, Espoo

 • Helsinki

  AALTO EE HELSINKI Runeberginkatu 14–16 00100 Helsinki , 00100, Helsinki

Spørgsmål