Keystone logo
41 North Business School

41 North Business School

41 North Business School

Introduktion

OM VORES VIRKSOMHEDSKOLLE

41 Nord er nyt, privat og frittstående, hvilket gør os unikke i Tyrkiet. Vi er dedikeret til at forbedre forretningspraksis i Digital Transformation Age. Vores formål er at tjene elever, der tror på en uendelig læringserfaring, i ledelsen og i det personlige liv.

41 North leverer DBA, Executive MBA og Digital Excellence Post-Graduate Certificate. 41 Nord fokuserer på lederskab i den digitale tidsalder og vurdering og styring af nye teknologier. Skolen har til formål at skabe en tværfaglig diskurs platform mellem samfund, erhvervsliv og akademi.

118472_118331_ExecutiveMBAScholarship_1024_680-09.png

Brugerdefinerede programmer

Hvis du i øjeblikket er ansat, og du ikke ønsker at forlade dit job, men du søger en højere stilling? Er du klar til digitalisering? Hvad betyder kunstig intelligens (AI) og robotik for din virksomhed? Føler du behovet for uopsættelig hjælp udefra og ekspert? I så fald er 41 Nord den rigtige partner.

41 nord samarbejder med de bedste internationale institutioner for at bringe det nyeste og banebrydende undervisnings- / læringsmiljø og fokuserer på kreative ledelsesformer; digitalisering af forretninger og blandede versioner af ledelsesudvikling på arbejdspladsen.

  • Istanbul er allerede Gateway byen mellem øst
  • Vores partnerinstitutioner omfatter Grenoble Ecole de Management (GEM-Frankrig) og Den Europæiske Skole for Ledelse og Teknologi (ESMT-Berlin), som begge har de sjældne og eftertragtede triple-crown akkrediteringer fra AACSB, EQUIS og AMBA. Center for kreativt lederskab (CCL-Greensboro, Bruxelles, Moskva) fuldender trioen.
  • GEM's EMBA, ESMTs Executive Education og CCLs lederskabsprogrammer i Istanbul tilbyder næsten 50% lavere priser sammenlignet med dem i Europa. Samme grad, samme indhold, samme kvalifikation, meget mindre omkostninger!
84890_41North.png

OM VORES PLACERING

VIRKSOMHEDS DISTRIKT ISTANBUL

Baseret i Istanbul, der er kernen i handel over to kontinenter, inspirerer 41 North Business School og hjælper ledere med at få de nødvendige færdigheder til at omdanne sig til en moderne leder. 41 North Business School , der arbejder sammen med verdens førende skoler inden for teknologi og innovation mv. Find os, hvor øst møder vest, langs den 41. nordlige breddegrad.

En erhvervsskole og ledelsesuddannelsesinstitution i hjertet af forretningsdistriktet i Istanbul. FERKO signaturbygningen er en samling af salige designs.

41 North Business School i Istanbul - Levent er:

  • På den europæiske side af Bosporus

  • Omgivet af det globale selskabs hovedkvarter

  • Moderne indkøbscentre, restauranter, gallerier, koncertsale og præstationscentre.

Vores campus er bekvemt at nå via adgangsveje og metrostier, der er designet til at give metrobus-, metro- og gågadeforbindelser. Desuden maksimerer campus din produktivitet ved at gøre dit læringsmiljø mere behageligt med on-site faciliteter såsom opladningspunkter for elektriske køretøjer på parkeringspladser, business concierge-tjenester, cafeer, restauranter og livlige parker til sociale aktiviteter.

OM LEADERSHIP

Vi mener, at lederskab er både en kunst og videnskab, der inkorporerer brugen af ​​ikke kun en rationel tilgang, men også en følelsesmæssig forbindelse.

Læringserfaring

Læringsprocesser og beslægtet teknologi har ændret sig drastisk i løbet af de sidste ti år. Det er ikke længere tilstrækkeligt at samle ledere fra tid til anden, de skal trænes for at orkestrere vindende præstationer i realtid og på jobbet.

Placeringer

  • Istanbul

    Assembly Ferko Signature Büyükdere Cad. 175, Levent, 34394, Istanbul

Spørgsmål