Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 6 Global MBA Programmer i Ledelse 2023

6 Global MBA Programmer i Ledelse 2023

Oversigt

En Global Master of Business Administration, eller Global MBA, er en avanceret business grad, der stræber efter at hjælpe eleverne med at forstå globale forretningsmæssige problemer, udvikle interkulturelle ledelsesevner og bruge tid på at studere i udlandet. Programmer har tendens til at tage et til to år at fuldføre.

Hvad er en global MBA i Management Studies? Det er en professionel grad, der fokuserer på international forretning og effektiv forvaltning af multinationale virksomheder. Studerende kan få en avanceret forståelse for international økonomi, og de vil typisk studere kurser som statsvidenskab, menneskelige ressourcer og økonomi, der har et mere globalt fokus end traditionelle MBA-programmer tilbyder. Enkeltpersoner kan have mulighed for at tage kurser som komparative markedssystemer, international ret og politik, etniske og racerelationer, diplomatiske strategier og global handel og finansiering.

Studerende kan lære en række færdigheder, samtidig med at de får en global MBA i Management Studies. De fleste programmer forbereder eleverne til at være ledere, og lederskabskompetencer kan hjælpe eleverne med at navigere i deres personlige og professionelle liv. Mange studerende skal lære et fremmedsprog. Dette kan sætte deres CV bortset fra andre kandidater og hjælpe dem med at blive bedre kommunikatorer.

For mange universiteter er programpriserne Global MBA in Management Studies afhængige af placering og længden af ​​programmet. Kontakt den skole, du ønsker at deltage i, for mere information om nøjagtige omkostninger.

Fordi en global MBA, der fokuserer på ledelsesstudier, ikke er en terminalgrad, vælger nogle studerende at fortsætte deres uddannelse og opnå en ph.d. Kandidater, der vælger at komme ind på arbejdsmarkedet, kan være parat til at indgå i ledende stillinger hos globale virksomheder eller hos virksomheder, der ønsker at udvide sig til det globale marked. Kandidater kan være kvalificeret til at arbejde inden for områder som salg, rådgivning eller ledelse. Med et internationalt perspektiv er de fleste kandidater kvalificeret til stillinger som global programdirektør, international salgs- og marketingchef eller global kontoadministrator.

Nogle globale MBA i Management Studies programmer giver eleverne mulighed for at tjene deres grad online eller tage nogle af deres kurser på afstand, hvilket giver en masse fleksibilitet. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Læs mere

Filtre

 • Global MBA
 • Ledelsesstudier
 • Ledelse
Studieområde
 • Ledelsesstudier (6)
  • Tilbage til hovedkategori
  Placeringer
  Find flere lokationer
  Grad type
  Varighed
  Studietempo
  Sprog
  Sprog
  Studieformat