Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 43 Global MBA Programmer i Virksomhedsadministration 2023

43 Global MBA Programmer i Virksomhedsadministration 2023

Oversigt

En global MBA kan være næsten identisk med en standard Master of Business Administration, men har tendens til at fokusere mere på det større, globale billede af begreber og hvordan de kan anvendes internationalt. Dette kan være et godt valg af grad for nogen, der er interesseret i at udforske dybtgående studier af erhvervslivet og anvende deres viden til situationer rundt om i verden.

Hvad er en global MBA i Business Administration? Ligesom de fleste MBA-programmer kan denne grad indebære kurser, der dækker en bred vifte af emner relateret til erhvervslivet. Disse omfatter typisk studier af markedsføring, menneskelige ressourcer, innovation og regnskab. Da det er en global grad, kan studier ofte fokusere på det internationale marked og hvordan forskellige virksomheder i forskellige lande interagerer med hinanden.

Studerende forretning kan hjælpe dig med at få flere færdigheder, som kan komme til nytte i din hverdag. Disse indbefatter ofte at blive bedre til at kommunikere klart, både personligt og online; være mere organiseret og professionel og fungerer mere effektivt som leder.

Forskellige typer af programmer kommer med forskellige omkostninger og fordele. Det kan være nyttigt at udforske mange muligheder, når man ser på omkostningerne ved at tjene din grad.

Denne grad kan hjælpe dig med at kvalificere dig til mange forskellige ledelsesstillinger i en virksomhed. Afhængigt af dit område af personlig interesse kan du beslutte at forfølge en karriere som personaleadministrator, lønmodtager, marketingchef eller en anden lederposition. Mens du har en grad, kan det ikke automatisk sikre dig, at du får et af disse job, det skal give dig en kant, der i høj grad kan øge dine chancer for at blive ansat, hvor du vil være.

Der kan være mange programmer til rådighed for at tjene din globale MBA, enten i en traditionel klasseværelse eller online. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Læs mere

Filtre

  • Global MBA
  • Handelsstudier
  • Virksomhedsadministration
Studieområde
  • Handelsstudier (43)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat