Keystone logo

1 EMBA Programmer i Thailand for 2024

Filtre

Filtre

  • EMBA
Studieområde
    Administrationsstudier (0)Arkitektur (0)Biovidenskab (0)Byggeri (0)Bæredygtighedsstudier (0)Design (0)Energistudier (0)
  • Handelsstudier (1)
  • Fødevarestudier (0)Generelle studier (0)
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Popular degree type

EMBA Programmer i Thailand

Thailand, bortset fra dens skønhed og kultur, er populært for udenlandske investeringer, nye virksomheder, lave omkostninger, og at være et regionalt knudepunkt. Dette gør det til en attraktiv destination for internationale studerende samt internationale professionelle erhvervsfolk.

EMBA Thailand programmer er struktureret, så de løbende forretninger fagfolk, der søger at fremme deres karriere kan forfølge deres grader uden at forstyrre deres arbejde tidsplaner. EMBA Thailand programmer er designet til at forberede de studerende til den øverste ledelse og ledende lederstillinger. Studerende af EMBA Thailand vil fokusere på emner som global ledelse, kommunikation, finansiel rapportering, marketing management, investering ledelse, konfliktløsning, og erhvervsret og etik. Studerende af EMBA Thailand vil have mulighed for at lære af hinanden, som hver studerende bringer deres professionelle erfaringer til læringsmiljøet.

Hvis dette lyder interessant for dig, tag da et kig gennem EMBA Thailand mulighederne herunder, og tage det næste skridt i din karriere!