Keystone logo

16 EMBA Programmer i Zürich, Schweiz for 2024

Filtre

Filtre

  • EMBA
  • Schweiz
  • Zürich
Studieområde
    Administrationsstudier (0)Arkitektur (0)Biovidenskab (0)Byggeri (0)Bæredygtighedsstudier (0)Design (0)Energistudier (0)
  • Handelsstudier (12)
  • Fødevarestudier (1)
  • Generelle studier (0)
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Popular degree type

Popular study format

EMBA Programmer i Zürich, Schweiz

En EMBA i Zürich kan give verdensklasse og karrieremuligheder, især i de investeringer riger. Zürich er den største by i Schweiz og en økonomisk kraftcenter. Det er hjemsted for store internationale banker og er verdenskendt for den økonomiske forvaltning. EMBA i Zürich programmer er taget af erfarne fagfolk, der søger at fremme deres uddannelse og karriere til udøvende ledelse eller øverste lederstillinger.

En EMBA har den unikke aspekt af at indarbejde den samlede erhvervserfaring af deltagere. Et hold metode bruges ofte til at give mulighed for deling af forskellige perspektiver om emner, derved at skabe et stimulerende og lærerig oplevelse. Kursusaktiviteter og interaktive metoder kombineres for at give branchefolk tjener en EMBA i Zürich en række nye færdigheder og samtidig være i stand til at bruge deres unikke faglige erfaring til at supplere uddannelsen.EMBA i Zürich programmer omfatter en avanceret niveau af viden til en bred vifte af moderne administrative spørgsmål. EMBA i Zürich programmer også indebærer en veludviklet forståelse for strategisk tænkning og planlægning og kan give fagfolk med de nødvendige færdigheder til ledelse og styring.

Hvis en EMBA i Zürich vækker din interesse, og derefter rulle gennem programmerne nedenfor! Tage det næste skridt i dag!