Keystone logo

3 EMBA Programmer i Projektledelse 2024

Filtre

Filtre

 • EMBA
 • Ledelsesstudier
 • Projektledelse
Studieområde
 • Ledelsesstudier (3)
  • Tilbage til hovedkategori
  Placeringer
  Find flere lokationer
  Grad type
  Varighed
  Studietempo
  Sprog
  Sprog
  Studieformat

  EMBA Programmer i Projektledelse

  Indskrivning i et EMBA program efter flere år at bygge en karriere kan give eleverne mulighed for at bruge deres erfaring til at hjælpe deres uddannelse videre. Denne type grad giver typisk studerende specialiseret viden i deres valgte karriere.

  Hvad er en EMBA i projektledelse? Denne type program hjælper eleverne med at udvikle en større forståelse af projektledelsens kompleksitet gennem kurser som risikovurdering og organisationsdesign. Studerende lærer som regel at lede et projekt fra start til slut, overvåge designet og bringe det endelige produkt til færdiggørelse, mens man styrer et hold. Gennem case-studier og forskning af dokumenterede metoder kan eleverne lære at levere kvalitetsresultater og hjælpe deres virksomheder med at vokse.

  En EMBA i projektledelse kan hjælpe eleverne med at dyrke flere kernekompetencer, såsom problemløsning, ledelse og kommunikation. Stærke problemløsende og ledelsesmæssige evner kan give eleverne mulighed for at lykkes i deres valgte karriere og kunne endda føre til jobfremskridt og lønforhøjelser. Kommunikationsevner er normalt nyttige både i professionelt og privatliv.

  Mens et EMBA-program normalt kan gennemføres om to år, er der ingen fast pris. Det skyldes, at ingen to skoler er ens, så omkostningerne varierer drastisk afhængigt af hvilket universitet der vælges.

  Med en EMBA i projektledelse kvalificerer studerende typisk til en række karriere inden for forskellige områder. Nogle vælger at arbejde i byggeri som bygherrer. Andre foretrækker at arbejde på hospitaler som administrative ledere. Mange vælger job, der arbejder i it-afdelinger som it-ledere, og nogle beslutter at forfølge karriere inden for forretningsområdet, der arbejder som virksomhedsledere. Job som projektdesignere kan også være til rådighed.

  Selvom et EMBA-program kan gennemføres gennem klasser holdt online eller på campus, tilbyder mange universiteter mere fjerntliggende klasser end nogensinde før. Studerende afbalancere job og familier med deres uddannelse kan have en nemmere tid at tage online klasser. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.