Keystone logo

2 EMBA Programmer i Markedsføring og salg 2024

Filtre

Filtre

  • EMBA
  • Markedsføring
  • Markedsføring
  • Markedsføring og salg
Studieområde
  • Markedsføring (2)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

EMBA Programmer i Markedsføring og salg

En EMBA, eller Executive Master of Business Administration, er en variation af en MBA, som normalt er beregnet til at imødekomme personer, der allerede har stor erhvervserfaring inden for erhvervslivet. Det kan være bedst egnet til folk der søger at skifte karriere eller avancere i deres nuværende job.

Hvad er en EMBA i marketing og salg? Denne grad kan hjælpe dig med at få en dybtgående forståelse af kunsten at markedsføre og sælge produkter og tjenester. Markedsføring og salg kan være en vigtig del af erhvervslivet, og ved at tjene din EMBA skal du blive bedre rustet til at anvende teorier og principper til real-world business. Selvom du højst sandsynligt vil fokusere specifikt på salgsaspekterne, kan du også lære meget om forretning som helhed.

Gennem indtjening af denne grad kan du få viden om, hvordan salg og marketing arbejde, som kan hjælpe dig med at træffe velinformerede beslutninger i hverdagen. Du kan også blive en bedre leder og lære strategier til at styre din tid på en organiseret og effektiv måde.

Der er mange faktorer, der kan påvirke, hvor meget, der tjener et EMBA, vil koste. Det kan være nyttigt at se på forskellige muligheder for at se, hvad der virker bedst for dig.

En EMBA i marketing og salg kunne åbne mange døre for dig i erhvervslivet. Med denne grad vil du sandsynligvis se på at arbejde for et firma, eventuelt i en ledende eller anden højtstående stilling. Mulige job kan omfatte at være en brand manager eller salgschef. I en af ​​disse positioner kan du være ansvarlig for at hjælpe virksomheden med at øge og styre salg og omsætning. Du kan også være kvalificeret til at arbejde som marketingdirektør eller forretningsudviklingsleder.

Der kan være mange muligheder for dig at tjene din EMBA online eller på en traditionel skole. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.