Keystone logo

27 EMBA Programmer i Ledelsesstudier Lederskab 2024

Filtre

Filtre

  • EMBA
  • Ledelsesstudier
  • Lederskab
Studieområde
  • Ledelsesstudier (27)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

EMBA Programmer i Ledelsesstudier Lederskab

Mange studerende, der i øjeblikket er beskæftiget i erhvervslivet eller en beslægtet industri, vælger at forfølge en Executive Master of Business Administration. Denne grad svarer til en traditionel MBA og tilbyder meget af det samme pensum. Men de, der tjener en EMBA, kan typisk studere og arbejde på samme tid.

Hvad er en EMBA i lederskab? Ledelse i denne uddannelsesmæssige sammenhæng er studiet af gruppeledelse for en organisation eller virksomhed. Dette felt hjælper med at træne eleverne om, hvordan man maksimerer folkedrevne organisationer og effektivitet. En grad i dette emne kan hjælpe programdeltagere med at dyrke en personlig tilgang til lederudvikling ved at opleve coaching-sessioner, workshops og klasseværelser foredrag.

Efter vellykket gennemførelse af et uddannelsesprogram i lederskab får forskere ofte et sæt værdifulde færdigheder, som mange arbejdsgivere søger. Disse studerende har en tendens til at have stærke problemløsning og mæglingsevner. Mange lærer også effektiv organisatorisk taktik.

Der er mange faktorer, der kan påvirke omkostningerne ved at tjene en EMBA, såsom programmets længde, placering af skolen og type institution, der tilbyder graden. Interesserede personer bør kontakte skolens adgangskontorer for potentielle skoler for at finde ud af de mest nøjagtige undervisningsoplysninger, før de indskriver, samt spørge om stipendiemuligheder.

Karriere inden for lederskab spænder over en række brancher, lige fra forretning til underholdning. Organisationer og virksomheder søger mere end nogensinde kvalificerede ledere til at øge arbejdstagernes produktivitet og motivation. Studerende kan overveje karriere som personaleadministratorer, forsikringsagenter, fundraiser og udviklingsofficer, kundeserviceforvaltere, uddannelsesspecialister, rekrutterere, hotelchefer og branchespecialister.

En EMBA kan tjene på en række universiteter over hele kloden. Lærere i næsten ethvert land kan tjene en EMBA, samtidig med at deres karriere opretholdes. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.