Keystone logo

10 EMBA Programmer i Handelsstudier Virksomhedsadministration International virksomhedsadministration 2024

Filtre

Filtre

  • EMBA
  • Handelsstudier
  • Virksomhedsadministration
  • International virksomhedsadministration
Studieområde
  • Handelsstudier (10)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

EMBA Programmer i Handelsstudier Virksomhedsadministration International virksomhedsadministration

At erhverve en Master of Business Administration kan være en karriere-transformerende beslutning. Det er en relevant grad for moderne og er i stand til at åbne karrieremuligheder, som få andre legitimationsoplysninger kan tilbyde. Uanset om det er i den akademiske verden eller erhvervslivets verden, har en MBA vist potentielle arbejdsgivere, at du er ekspert i dit bestemte fagområde.

Hvad er en MBA i International Business Administration? Det er en kandidatgrad, der kan forberede eleverne til at lykkes som globale forretningsfolk. De fleste programmer giver eleverne mulighed for at lære nye sprog og kulturer og blive velbevandrede i alle aspekter af køb og salg globalt. Studerende kan forberede sig på den globale markedsplads ved at kombinere traditionelle forretningskurser med et tværkulturelt perspektiv. Kandidater er normalt forberedt på at arbejde i et globalt miljø og at tjene de mange kulturer i deres lokalsamfund.

Kandidater med en MBA i International Business Administration er generelt parat til at påtage sig den globale økonomi. Ledelsesteknikkerne, fremmedsprogsevner og erfaringer med interpersonelle færdigheder kan bidrage til at drive studerende til globale ledende stillinger og også støtte personlige aktiviteter.

Omkostningerne til at opnå en MBA varierer afhængigt af institutionen, og det vil også være længden af ​​programmet. Interesserede studerende bør afveje alle institutioner, der tilbyder sådanne programmer mod deres behov for at finde det program, der bedst passer dem.

MBA i International Business Administration kan forberede sine kandidater til ledende stillinger i erhvervslivet, hvor evnen til at arbejde på tværs af kulturer er afgørende. Specielt kan kandidater udfylde roller, der fungerer som produktledere, salgsdirektører, forretningsudviklingschefer, ledelseskonsulenter og supply chain managers. Nogle studerende vælger at forfølge lærerstillinger, mens andre kan beslutte at starte deres egne virksomheder.

En række universiteter over hele verden tilbyder MBA i International Business Administration programmer. Udsatte studerende kan tage heltid eller deltid klasser, og de kan vælge mellem in-person eller online muligheder eller en kombination af begge. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.