Keystone logo

8 EMBA Programmer i Dubai, Forenede Arabiske Emirater for 2024

Filtre

Filtre

  • EMBA
  • Forenede Arabiske Emirater
  • Dubai
Studieområde
    Administrationsstudier (0)Arkitektur (0)Biovidenskab (0)Byggeri (0)Bæredygtighedsstudier (0)Design (0)Energistudier (0)
  • Handelsstudier (6)
  • Fødevarestudier (0)Generelle studier (0)
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Popular degree type

Popular study format

EMBA Programmer i Dubai, Forenede Arabiske Emirater

Dubai er en af ​​verdens mest dynamiske byer med mange forretningsmuligheder, hvilket gør det en fremragende beliggenhed for EMBA programmer. Dubai er blevet en international by, hurtigt udvikle sig til en af ​​verdens økonomiske og forretningsmæssige hub.

EMBA Dubai vil give løbende forretninger fagfolk med de færdigheder og den viden, de behøver for at holde ledelse og ledende stillinger. Kursusaktiviteter for EMBA Dubai vil kombinere et solidt forretningsgrundlag med ledelse evne til at forvalte og tænke strategisk for at træffe beslutninger, yderligere at realisere målene for virksomheden. Studerende af EMBA Dubai vil drage fordel af det store netværk såvel som on-the-job viden om, at hver elev bringer til læringsmiljøet. Kandidater fra EMBA Dubai programmer ofte går videre til en karriere som ledere og ledere i små og store virksomheder.

Hvis du overvejer en kandidatgrad, kan derefter en EMBA Dubai venter på dig!Tag et kig gennem indstillingerne nedenfor, og tage det næste skridt mod dine personlige og professionelle mål!