Keystone logo

2 EMBA Programmer i St. Albert, Canada for 2024

Filtre

Filtre

  • EMBA
  • Canada
Studieområde
    Administrationsstudier (0)Arkitektur (0)Biovidenskab (0)Byggeri (0)Bæredygtighedsstudier (0)Design (0)Energistudier (0)Handelsstudier (0)Fødevarestudier (0)Generelle studier (0)
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Popular study format

EMBA Programmer i St. Albert, Canada

Denne forstad by er meget dynamisk i at yde videregående uddannelser faciliteter til borgerne. Mens der i denne by, kan du være garanteret at tilslutte uddannelsesinstitutioner med anerkendte ry for merit og innovative programmer, der fører til eksamensbeviser, bachelorer, masters-og ph.d. grader efter hvad du havde tilmeldt.

Canada er det bedste land til at forfølge din videregående uddannelse, hvis du er en interaktiv person. Næsten hver etnisk gruppe er repræsenteret i Canada og dermed er det 'sa multikulturelle samfund. Sprogbarrieren er ikke et problem for udenlandske studerende, da Canada betragtes som verdens 's leder i sprogundervisning.

Når du har fået en kandidatgrad i erhvervslivet og har betydelige hands-on erfaring, det næste skridt er en Executive MBA (EMBA). Programmer kombinerer fundamentals såsom finansiering, regnskab og markedsføring med lederskab undersøgelser for at få dig ind i højt niveau udøvende og lederstillinger.