Keystone logo

1 EMBA Programmer i Bæredygtighed 2024

Filtre

Filtre

 • EMBA
 • Bæredygtighedsstudier
 • Bæredygtighed
Studieområde
 • Bæredygtighedsstudier (1)
  • Tilbage til hovedkategori
  Placeringer
  Find flere lokationer
  Grad type
  Varighed
  Studietempo
  Sprog
  Sprog
  Studieformat

  Popular degree type

  Popular study format

  Popular locations

  EMBA Programmer i Bæredygtighed

  En EMBA er en udøvende Masters i Business Administration, en post-graduate grad designet til studerende, der allerede medio niveau ledere på deres eksisterende arbejdsplads. Uddannelsen giver dem de færdigheder, de behøver for at gå videre til det næste niveau, og blive ledere i deres valgte område.

  &nbsp

  Hvad er en EMBA i bæredygtighed? En EMBA i Bæredygtighed lærer eleverne om nødvendigheden af ​​en bæredygtig udvikling i den moderne markedsplads, og hvordan de skal håndtere virksomheder og udviklingsprojekter på en måde, der er miljøbevidst og bruger vedvarende ressourcer og energi.

  &nbsp

  Bæredygtighed er en voksende område i verden af ​​erhvervslivet. En EMBA på dette område vil sandsynligvis blive mere værdifuld som et stigende antal virksomheder bevæge sig i retning miljøvenlig udvikling.Mange af de metoder, der undervises af programmet har deres oprindelse i geovidenskab, så graden har den ekstra fordel, at give de studerende en god baggrund i biologi.

  &nbsp

  De samlede udgifter til en EMBA i bæredygtighed varierer afhængigt af universitetet, du vælger at deltage. Imidlertid er uddannelsen designet til at tage omkring to år, så de samlede omkostninger bør estimeres i overensstemmelse hermed.

  &nbsp

  Der er mange arbejdspladser til rådighed for en indehaver af en EMBA i Sustainability. Virksomheder i en lang række brancher, både i den offentlige og den private sektor, anerkender værdien af ​​en bæredygtig udvikling, og i den nærmeste fremtid vil være på udkig til at ansætte ledere, der er i stand til at gøre bæredygtig udvikling til en realitet. Den almennyttige sektor har også en masse jobs til rådighed for de interesserede i bæredygtighed. Fagfolk kan arbejde som selvstændige konsulenter eller arbejde direkte for non-profit organisationer i hele verden.

  &nbsp

  Der er flere fordele ved at studere en EMBA i Sustainability online. Online-programmer give studerende mulighed for at studere efter en mere fleksibel tidsplan, som er ideel til bearbejdning af fagfolk. Studere online også giver eleverne mulighed for at deltage universiteter verden uden at forlade hjemmet. Andre studerende kan føle sig mere komfortable læring i et klasseværelse miljø. Søg efter din program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.