Keystone logo

8 EMBA Programmer i Østrig for 2024

Filtre

Filtre

  • EMBA
  • Østrig
Studieområde
    Administrationsstudier (0)Arkitektur (0)Biovidenskab (0)Byggeri (0)Bæredygtighedsstudier (0)Design (0)
  • Energistudier (1)
  • Handelsstudier (7)
  • Fødevarestudier (0)Generelle studier (0)
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Popular degree type

Popular study format

EMBA Programmer i Østrig

Forretningsfolk over hele verden er på udkig efter måder at forbedre deres situation samt situationer med deres virksomheder. EMBA Østrig programmer giver fagfolk mulighed for at vokse personligt, professionelt og fagligt. EMBA Østrig programmer er designet til at arbejde omkring travle hverdag i den erhvervsaktive ledere, der danner programmer, der tager akademisk teori, oplevelsen af ​​EMBA professorer, og praksis fra de nuværende organisatoriske operationer. Kombinationen af ​​disse elementer giver EMBA Østrig studerende en vifte af forskellige opfattelse og erfaring til at formulere nye metoder til, hvordan man bedst kan forbedre deres egen virksomhed og karriere.

EMBA Østrig studerende er forpligtet til at have afsluttet bachelor-grader, helst i branchen området. Ansøgerne skal også opnå et minimum kandidatuddannelse test score og erhvervserfaring i en virksomhed relateret område.EMBA Østrig programmer findes for fagfolk, af alle slags og kan formes til at opfylde planlægning og pensum behov for at skabe den optimale kandidat oplevelse.

EMBA Østrig studerende er nedsænket i en af ​​Europas mest historiske og prestigefyldte kulturer, som de forberede sig på en fremtid i både lokale og globale forretningspraksis. Find det rigtige program og placering til dit EMBA Østrig i dag!