Keystone logo

7 Deltids-MBA Programmer i Ledelsesstudier Ledelse 2024

Filtre

Filtre

 • Deltids-MBA
 • Ledelsesstudier
 • Ledelse
Studieområde
 • Ledelsesstudier (7)
  • Tilbage til hovedkategori
  Placeringer
  Find flere lokationer
  Grad type
  Varighed
  Studietempo
  Sprog
  Sprog
  Studieformat

  Deltids-MBA Programmer i Ledelsesstudier Ledelse

  Efter optjening af en bachelorgrad vælger mange mennesker at forfølge en magister i erhvervsøkonomi for at give dem en fordel i dagens konkurrencedygtige jobmarked. En MBA giver viden inden for business management og drift og kan studeres på deltid, så de studerende får erhvervserfaring under deres studier.

  Hvad er en deltid MBA i Management? Uanset hvor stor dets produkt eller service, vil en virksomhed aldrig lykkes, hvis den ikke styres ordentligt. En MBA i Management lærer eleverne at forstå de forskellige aspekter af forretningsdrift, herunder markedsføring, økonomi, økonomi, strategi og analyse, samtidig med at der lægges særlig vægt på at give et stærkt fundament i ledelsens bedste praksis og ledelsesmæssige færdigheder.

  Praktisk viden opnået i erhvervslivet hjælper kandidater med at lykkes i deres karriere fra dag ét. Men lige så værdifulde er de bløde færdigheder, der læres, som kommunikation og analyse, der hjælper kandidater trives i alle aspekter af livet. Disse færdigheder er også rygraden i en stærk ledelsesstrategi.

  Undervisning og gebyrer for MBA'er varierer meget afhængigt af hvilket universitet, college eller erhvervsskole der vælges. Det er en af ​​mange faktorer, som potentielle studerende skal undersøge, inden de vælger et bestemt program. Det er bedst at kontakte adgangskontoret direkte for at få flere oplysninger om omkostninger.

  Ved at vælge denne specialisering, kandidater med en MBA i Management finde sig godt til at indtaste direkte i en ledelsesposition ved eksamen. Disse stillinger kunne være i finansafdelingen, marketingafdelingen, der arbejder inden for salg / forretningsudvikling eller i strategi og drift. Jobtitler kan omfatte marketingchef, driftschef eller finansanalytiker. Kandidater kan også have de nødvendige værktøjer til at starte deres egen virksomhed.

  Der er muligheder for at studere en deltid MBA i Management i lande rundt om i verden. Online grader er også populære, da de tillader ekstra fleksibilitet, og de studerende kan studere i internationale institutioner uden at skulle flytte. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.