Keystone logo

6 Deltids-MBA Programmer i Ledelsesstudier International forvaltning 2024

Filtre

Filtre

 • Deltids-MBA
 • Ledelsesstudier
 • International forvaltning
Studieområde
 • Ledelsesstudier (6)
  • Tilbage til hovedkategori
  Placeringer
  Find flere lokationer
  Grad type
  Varighed
  Studietempo
  Sprog
  Sprog
  Studieformat

  Deltids-MBA Programmer i Ledelsesstudier International forvaltning

  En deltid MBA er en måde at tjene en avanceret grad uden at ofre så meget tid fra dit nuværende job. Hvis du ikke har noget imod at tage længere tid for at fuldføre programmet, kan dette være en god mulighed for at sprede din tid og dine penge.

  Hvad er en deltid MBA i International Management? Dette program fokuserer typisk på, hvordan virksomheder kan håndtere sig selv på en global markedsplads, samtidig med at lokal relevans bevares. Nogle programmer kræver kun en bachelorgrad, men andre kræver nogle års erhvervserfaring. Kurser du kan tage omfatter tværkulturel kommunikation, økonomisk ressourceforvaltning, corporate finance, kvantitative metoder og innovation management. Du kan også vælge at fokusere på et bestemt internationalt område, som Europa eller Asien.

  Der er flere færdigheder, du kan erhverve i løbet af dette uddannelsesprogram, herunder tidsledelse, ledelse og kommunikation. Styring af din tid kan gøre dine daglige aktiviteter mere effektive, mens kommunikation og ledelse kan give dig tillid til sociale indstillinger.

  At arbejde på en deltid kan koste mindre hvert semester på grund af at købe færre bøger og tilmelding til færre klasser, men hver skole kræver forskellige omkostninger. For at bestemme, hvor mange penge du har brug for, bør du også overveje rejseomkostningerne for nogen klasser, du ikke kan tage online.

  Et internationalt ledelsesprogram kan forberede dig til en række karriere. Nogle jobtitler at søge efter omfatter finansanalytiker, handelsspecialist og udenlandsk servicekontor. Virksomheder, der ansætter MBA kandidater er børsnoterede selskaber, banker og andre finansielle institutter. På grund af det internationale fokus er det muligt at finde arbejde i næsten ethvert land.

  Som et internationalt emne kan MBA-programmer i international ledelse findes over hele verden. Med mange skoler, der tilbyder online muligheder, tager du tid til at bestemme, hvad der virker bedst for din livsstil. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.