Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign mange Deltids-MBA Programmer i Energi i Europa 2023

Deltids-MBA Programmer i Energi i Europa 2023

overview

Der er to aspekter i de fleste energi undersøgelser programmer. Den første er en udforskning af de fysiske eller økologiske kendetegn ved forskellige energikilder, og den anden er en undersøgelse af, hvordan disse ressourcer vedrører national og global politik.

I alt er der over 4000 højere læreanstalter i Europa, der tilbyder en bred vifte af kurser på bachelor-, master-og ph.d.-niveau. Med flere og flere af disse organisationer, der tilbyder engelsk som uddannelse for i det mindste nogle af deres uddannelser, er universiteterne i Europa nu er af højere kvalitet end nogensinde før. Universiteterne i Europa tilbyder en venlig velkomst til udenlandske studerende og give et kursus af viden, der opfylder deres erhverv behov i dagens globale efterspørgsel.

En del tid MBA eller Master of Business Administration, er en glimrende måde at udnytte mulighederne graduate uddannelse. Designet til bearbejdning af fagfolk, denne type program byder generelt mere fleksible klasse skemaer end en typisk grad.

read_more

filters

  • Deltids-MBA
  • Energistudier
fields_of_study
  • Energistudier (0)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format