Keystone logo

42 Deltids-MBA Programmer i Handelsstudier Virksomhedsadministration 2024

Filtre

Filtre

  • Deltids-MBA
  • Handelsstudier
  • Virksomhedsadministration
Studieområde
  • Handelsstudier (42)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Deltids-MBA Programmer i Handelsstudier Virksomhedsadministration

En kandidat i Business Administration (MBA) er en internationalt anerkendt grad, der giver en stærk, praktisk forståelse af erhvervslivet. Det er ekstremt alsidigt og forbereder eleverne på en ledelsesniveau på en lang række områder.

Hvad er en deltid MBA i Business Administration? I løbet af dette program får deltagerne et dybtgående indblik i erhvervslivet gennem kurser som økonomi, regnskab, marketing, forretningsetik og økonomi. Erhvervsadministration er ofte synonym med virksomhedsledelse; Derfor gives der specielt fokus til ledelse og lederskabsuddannelse for at forberede kandidater til ledelsesstillinger på mellemniveau.

Et af de mest værdifulde færdigheder opnået gennem dette deltid MBA-program er lederskab, hvilket hjælper kandidater til at lykkes i hvilken karrierevej de vælger at følge. Derudover giver praktiske færdigheder inden for erhvervsliv og økonomi grundlaget for en stærk forståelse af forretningspraksis og hvordan man bedst kan anvende dem i virkelige situationer.

Omkostningerne ved en deltid MBA varierer meget afhængigt af dit tempo i studiet. Priserne varierer også fra skole til skole. For at få en præcis ide om undervisning og gebyrer for dit valgte program, er det bedst at kontakte uddannelsesinstitutionens adgangskontor direkte.

Efter vellykket gennemførelse af en MBA i Business Administration programmet, er kandidater ofte berettiget til ledelsesniveau holdninger i virksomheder inden for en række felter i virksomheder af alle størrelser. Mulige jobtitler omfatter marketingchef, forretningsanalytiker og forretningsudviklingsleder. Nogle kandidater vælger selv at følge iværksættervejene og starte deres egne virksomheder ved hjælp af deres nyligt vundne viden.

På grund af populariteten af ​​MBA i Business Administration, tilbyder skoler over hele verden dette program. Mange studerende vælger at fuldføre deres deltid MBA online, hvilket giver dem øget fleksibilitet til at arbejde under deres studier. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.