Keystone logo
Find din Dual Degree MBA

Find din Dual Degree MBA

Hvad skal man studere
Hvor skal man studere

Dual Degrees programmer

En dual degree MBA eller EMBA giver studerende mulighed for at kombinere en business-grad med et andet kandidatstudieprogram. Nogle eksempler på andre discipliner, som studerende på Dual Degree-programmer deltager i, er ingeniørvidenskab, jura, folkesundhed, sundhedsadministration, biomedicin, socialt arbejde, økonomi og sygepleje. MBA Dual Degree-programmer tager ofte et år mindre at gennemføre, end hvis en studerende forfølger begge grader separat, men denne tidsramme varierer afhængigt af programmet og universitetet. At forfølge en MBA Dual Degree kan være stringent og udfordrende, men resultaterne kan være meget givende både professionelt og personligt. Udvalget af forskellige dobbeltuddannelser kan være overvældende - lad det ikke stoppe dig! Start din søgning ved at se på de mest populære Business-dobbelte grader, der er anført nedenfor.

Mest populære felter

Top Dual Degrees programmer

Dual Degrees tilbydes inden for en række forskellige områder. Tag et kig på nogle af de mest populære erhvervsuddannelser nedenfor!

Top Dual Degrees lande

Dual Degrees er tilgængelige på universiteter rundt om i verden. Tag din Dual Degree på et af disse mest populære steder:

Top byer med dobbelt grader

Der er mange populære Dual Degrees, der tilbydes af nogle af de højest rangerende handelsskoler og universiteter i byerne, der er anført nedenfor: