Keystone logo
Find din Dual Degree MBA

Find din tofags-MBA

Hvad vil du gerne studere?
Hvor vil du gerne studere?

En dual degree MBA eller EMBA giver de studerende mulighed for at kombinere en erhvervseksamen med et andet kandidatstudium. Nogle eksempler på andre discipliner, som studerende på dobbeltuddannelsesprogrammer deltager i, er ingeniørvidenskab, jura, folkesundhed, sundhedsadministration, biomedicin, socialt arbejde, økonomi og sygepleje. MBA Dual Degree-programmer tager ofte et år mindre at gennemføre, end hvis en studerende havde taget begge grader hver for sig, men denne tidsramme varierer afhængigt af programmet og universitetet. Det kan være krævende og udfordrende at tage en dobbelt MBA-uddannelse, men resultaterne kan være meget givende både professionelt og personligt. De mange forskellige dobbeltuddannelsesprogrammer kan være overvældende - men lad dig ikke stoppe af det! Begynd din søgning ved at se på de mest populære dobbelte erhvervsuddannelser, der er anført nedenfor.

De bedste programmer med dobbelte uddannelser

Der tilbydes dobbelte uddannelser inden for en række forskellige områder. Se nogle af de mest populære erhvervsuddannelser nedenfor!

De bedste lande med dobbeltuddannelse

Der findes dobbelte uddannelser på universiteter i hele verden. Tag din dobbeltuddannelse på et af disse mest populære steder:

Top byer med dobbelt grader

Der er mange populære Dual Degrees, der tilbydes af nogle af de højest rangerende handelsskoler og universiteter i byerne, der er anført nedenfor: