Keystone logo
Find din MBA

Find din MBA

Hvad skal man studere
Hvor skal man studere

MBA-programmer

Master of Business Administration (MBA) er en postgraduate grad, der tildeles studerende, der har mestret studiet af business. MBA-programmer anses for at være blandt de mest prestigefyldte i verden. Studerende af MBA-programmer studerer teori og anvendelse af forretnings- og ledelsesprincipper. MBA-programmer udstyrer eleverne med viden, der kan anvendes til en række af virkelige forretningssituationer.

En MBA kan tilføje en ekstra konkurrencefordel til ethvert professionelt CV - uanset om du kommer direkte fra en bachelorgrad eller er en arbejdende professionel. MBA-programmer i International Business , MBA-programmer i HR , MBA-programmer i Finans , MBA-programmer i Management , MBA-programmer i IT , MBA-programmer i Marketing og mange flere er anvendelige til en række forskellige forretningsområder. MBA-programmer vil gavne fagfolk, der søger beskæftigelse i den offentlige, non-profit og private sektor, eller endda virksomhedsejerskab.

De mange forskellige MBA-programmer kan være overvældende - lad det ikke stoppe dig! Start din søgning ved at se på de mest populære MBA-programmer nedenfor.