Keystone logo
Find din MBA

Find din MBA

Hvad vil du gerne studere?
Hvor vil du gerne studere?

Master of Business Administration (MBA) er en postgraduate grad, der tildeles studerende, som har mestret studiet af erhvervslivet. MBA-uddannelserne anses for at være blandt de mest prestigefyldte i verden. Studerende på MBA-programmer studerer teori og anvendelse af forretnings- og ledelsesprincipper. MBA-programmer giver de studerende viden, der kan anvendes i en række forskellige forretningssituationer i den virkelige verden.

En MBA kan tilføje en ekstra konkurrencefordel til ethvert professionelt CV - uanset om du kommer direkte fra en bacheloruddannelse eller om du er en erhvervsaktiv person. MBA-programmer i International Business, MBA-programmer i HR, MBA-programmer i Finance, MBA-programmer i Management, MBA-programmer i IT, MBA-programmer i Marketing og mange flere kan anvendes på en lang række forretningsområder. MBA-programmer vil være til gavn for fagfolk, der søger job i den offentlige, nonprofit- og private sektor eller endda som virksomhedsejer.

De mange forskellige MBA-programmer kan være overvældende - men lad dig ikke stoppe af det! Begynd din søgning ved at se på de mest populære MBA-programmer, der er anført nedenfor.

Nyt tilføjede programmer