Keystone logo
Find din EMBA

Find din EMBA (Executive Master of Business Administration)

Hvad vil du gerne studere?
Hvor vil du gerne studere?

EMBA (Executive MBA) er en postgraduate uddannelse inden for erhvervslivet, som er beregnet til fagfolk med betydelig erhvervserfaring. EMBA-programmer giver de studerende den viden og de færdigheder, der skal til for at avancere i deres karriere, ofte til ledelses- og chefstillinger. De fleste EMBA-programmer kan afsluttes på mindre end 2 år og er designet således, at de studerende kan opnå deres eksamen, mens de fortsætter med at arbejde. Dette er en vigtig del af EMBA-programmer, da de studerende kan bringe deres viden fra jobbet ind i læringsmiljøet.

Studerende, der får deres EMBA, kommer fra den private, nonprofit- og offentlige sektor og fra et væld af brancher. Mange universiteter, der tilbyder EMBA-programmer, tilbyder også denne grad via fjernundervisning. Kursusarbejde for EMBA-uddannelsen omfatter erhvervslivets grundlag, f.eks. finansiering, markedsføring og regnskab, og kan omfatte en vægt på ledelse og forvaltning i forskellige erhvervssektorer.

De mange forskellige EMBA-programmer kan være overvældende - men lad dig ikke stoppe af det! Start din søgning ved at se på de mest populære EMBA-programmer nedenfor.