Keystone logo
Find din EMBA

Find din EMBA

Hvad skal man studere
Hvor skal man studere

EMBA - Executive MBA

EMBA (Executive MBA) er en postgraduate grad i business, der er designet til fagfolk med betydelig erhvervserfaring. EMBA-programmer giver de studerende viden og færdigheder til at komme videre i deres karriere, ofte til ledende leder- og ledelsesstillinger. De fleste EMBA-programmer kan gennemføres på mindre end 2 år og er designet, så studerende kan tjene deres grad, mens de fortsætter med at arbejde. Dette er en vigtig del af EMBA-programmer, da studerende kan bringe deres viden på jobbet til læringsmiljøet.

Studerende, der tjener deres EMBA, kommer fra den private, non-profit og offentlige sektor og fra en lang række industrier. Mange universiteter, der tilbyder EMBA-programmer, tilbyder også denne grad gennem fjernundervisning. Kursusarbejde for EMBA-grad vil omfatte grundlaget for erhvervslivet, såsom finansiering, marketing og regnskab, og kan omfatte en vægt på ledelse og ledelse i forskellige erhvervssektorer.

De mange forskellige EMBA-programmer kan være overvældende - lad det ikke stoppe dig! Start din søgning ved at se på de mest populære EMBA-programmer nedenfor.