Keystone logo
på deltid Find din MBA på deltid

Find din MBA

Hvad skal man studere
Hvor skal man studere

Deltidsprogrammer

MBA- og EMBA- grader er kandidatuddannelser, der tilbydes af handelsskoler eller af handelsfakulteter på universiteter. Business-programmer udbydes på skoler rundt om i verden og har en bred vifte af koncentrationer. At holde en MBA eller en EMBA giver de studerende en solid forståelse af forretningen, såvel som de kritiske, analytiske og strategiske tænkeevner, der er nødvendige for at besidde ledelses- og lederstillinger.

Mange universiteter rundt om i verden tilbyder MBA'er og EMBA'er, online, deltid såvel som på campus. Det er almindeligt, at studerende specialiserer sig inden for et område inden for erhvervsdisciplinen såsom International Business, Marketing, Entrepreneurship, Project Management, etc.

Udvalget af forskellige Business-programmer kan være overvældende - lad det ikke stoppe dig! Start din søgning ved at se på de mest populære erhvervsuddannelser og listet nedenfor.

Dobbelte grader på deltid

Deltids Dual Degrees giver studerende mulighed for at tilpasse deres uddannelse ved at kombinere forskellige kandidatuddannelser i én, mens de fører et aktivt liv. At forfølge en deltids Dual Degree lade de studerende specialisere sig i to akademiske discipliner på én gang og blive specialister i erhvervslivet med en anden disciplin.

1 år MBA på deltid

En etårig MBA på deltid giver de studerende en hurtig, streng mulighed for at opnå værdifulde forretningskvalifikationer. Deltid 1-årige MBA-programmer åbner døre for fuldtidsarbejdende fagfolk eller dem med familieforpligtelser for at gøre dette til en gavnlig investering i deres professionelle karriere.