Keystone logo
på deltid Find din MBA på deltid

Find din deltids-MBA

Hvad vil du gerne studere?
Hvor vil du gerne studere?

MBA og EMBA er akademiske uddannelser, der udbydes af handelshøjskoler eller handelsfakulteter på universiteter. Erhvervsuddannelser tilbydes på skoler over hele verden og har en lang række forskellige koncentrationer. En MBA eller EMBA giver de studerende en solid forståelse af erhvervslivet samt de kritiske, analytiske og strategiske evner, der er nødvendige for at kunne bestride ledelses- og lederstillinger.

Mange universiteter rundt om i verden tilbyder MBA'er og EMBA'er online, på deltid og på campus. Det er almindeligt, at studerende specialiserer sig i et område inden for forretningsdisciplinen, f.eks. international forretning, markedsføring, iværksætteri, projektledelse osv.

De mange forskellige Business-programmer kan være overvældende - men lad dig ikke stoppe af det! Start din søgning ved at se på de mest populære erhvervsuddannelser, som er anført nedenfor.

1 år MBA deltid

En etårig deltids-MBA giver de studerende en hurtig og stringent mulighed for at opnå værdifulde erhvervskvalifikationer. Deltids 1-årige MBA-programmer åbner døre for fuldtidsbeskæftigede fagfolk eller personer med familieforpligtelser til at gøre dette til en fordelagtig investering i deres professionelle karriere.

1 år MBA på deltid

En etårig MBA på deltid giver de studerende en hurtig, streng mulighed for at opnå værdifulde forretningskvalifikationer. Deltid 1-årige MBA-programmer åbner døre for fuldtidsarbejdende fagfolk eller dem med familieforpligtelser for at gøre dette til en gavnlig investering i deres professionelle karriere.

Nyt tilføjede programmer