We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

Vietnam

Studer mba i Vietnam 2024

Studer i Vietnam

Hvor kan du få MBA-uddannelse i Vietnam? Der er forskellige gymnasier og universiteter i hele Vietnam, og de ​​fleste af dem tilbyder en form for Erhvervsstudier programmer. Disse programmer er omkring to år lang. Begge kræve, at studerende har afsluttet en bachelor 's grad fra en akkrediteret skole. Hvad er de studiemuligheder for en MBA i Vietnam? Studerende, der tilmelder i disse programmer kan vælge en specialisering. Det kan være inden for områder som regnskab, marketing, medier, international business, ledelse og styring, bare for at nævne nogle få. Disse programmer er forskellige, hvilket giver eleverne mulighed for at tilpasse deres uddannelse til at opfylde deres specifikke mål og fremtidige beskæftigelsesplaner. Internationale studerende kan tilmelde sig disse programmer. For at deltage i disse skoler, skal de studerende først gælde for skolen, de ønsker at deltage. De fleste skoler giver mulighed for international tilmelding, men konkurrencen kan være signifikant på nogle områder.Når dette er færdig, vil den studerende derefter nødt til at bruge skolens 's ressourcer til at indgive en anmodning om en studerende visum. Eleverne skal have de økonomiske midler og dokumentere deres evne til at klare sig selv, før de får lov til at studere i landet. Hvor meget koster det at tilmelde sig en MBA-program i Vietnam? Udgifterne til disse programmer meget betydeligt. Selvom Vietnam er billigere samlet i forhold til de fleste vestlige lande, universiteter sæt undervisning selv. Den overkommelige skolegang her er en af grundene til nogle elever kommer til Vietnam for at studere. Efter eksamen med en MBA Mulighederne for studerende, der tilmelder og kandidat fra MBA eller andre forretningsmæssige undersøgelser grader er talrige. Vietnam har en bedre økonomi og er et land, der værdsætter uddannelse. Men der er konkurrence om beskæftigelse, især blandt de elever, der klarer sig godt i skolen.Internationale studerende kan ofte forblive i Vietnam, hvis de finder beskæftigelse dér efter eksamen fra skole.

Skift valuta

Grundlæggende månedlige leveomkostninger

 • Lej i fælles lejlighed

  251
 • Andel af forsyningsselskaber

  20
 • Internetabonnement

  9
 • Lokal transport

  8

Eksempel på livsstilsomkostninger

 • Fastfood -kombination

  4
 • Biografbillet

  4
 • Pint lokal øl

  0.94

Om Vietnam

Vietnam ligger på Indokina-halvøen i det sydøstlige Asien. Omkring 90 millioner mennesker kalder det hjem. Landet har en varieret historie, en fyldt med ufred på mange måder. Selvom den har en stærk økonomi, Vietnam har forskellige områder af fattigdom og ulighed. For dem der er interesseret i at studere her, der er muligheder. Skolerne i Vietnam ofte mulighed for internationale studerende at tilmelde, men der er et par vigtige ting at vide om de forretningsmæssige undersøgelser programmer i landet.