We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

Taiwan

Studer mba i Taiwan 2024

Studer i Taiwan

Optjening en merkonom i Taiwan Selv en ud af hver fire bacheloruddannelser optjent af studerende på en taiwansk offentligt eller privat universitet er en ingeniøruddannelse, studerende som ønsker en bachelor 's eller Master ' s business grad fra en Taiwan videregående uddannelsesinstitution vil finde en bemærkelsesværdig vifte af uddannelser, hvorfra man kan vælge. Eksempler på business grader, der tilbydes bl.a. International, Management, Asia Business, Marketing og Leadership MBA. En Master 's Degree i Global Business er en unik grad at give de studerende et indgående kendskab til ikke blot asiatiske forretningssystemer, men også europæiske, afrikanske og mellemøstlige administrativ praksis. Taiwan 's Undervisningsministeriet udmærker til at placere stor vægt på nødvendigheden af ​​at modtage en videregående uddannelse fremmer løsningen levedygtige beskæftigelse i Taiwan og andre steder.Fagligt, er Taiwan yderst konkurrencedygtig, især i videnskab teknologi og ingeniørvidenskabelige områder og faktisk har to og fem år erhvervsskolerne at forberede eleverne til universitetets klasser, der er intens og forskningsbaseret tung. Undervisning omkostninger Studieafgift i Taiwan Min variere fra en skole til en anden. Stipendier er også tilgængelige for studerende, der ønsker at lære mandarin kinesisk og samtidig føre en bachelor eller kandidatuddannelse i Taiwan. Der er ingen overdreven "out-of-land " udgifter til at betale på et taiwanesisk højere uddannelsesinstitution på grund af regeringens gøre uddannelse en så høj prioritet. Hvorfor Tjen en merkonom i Taiwan? Med overkommelige undervisning, overlegen uddannelsessystem, høj levestandard og en blomstrende økonomi, Taiwan er et ideelt miljø, hvor studerende kan tjene en førsteklasses business grad anerkendt af arbejdsgivere over hele verden.

Skift valuta

Grundlæggende månedlige leveomkostninger

 • Lej i fælles lejlighed

  323
 • Andel af forsyningsselskaber

  26
 • Internetabonnement

  22
 • Lokal transport

  36

Eksempel på livsstilsomkostninger

 • Fastfood -kombination

  4
 • Biografbillet

  9
 • Pint lokal øl

  2

Om Taiwan

En af de tættest befolkede områder i verden, Taiwan er en østat afgrænset af Stillehavet, syd og østlige Kina Hav og Taiwan-strædet. Lige ud for kysten af ​​Kinas 's sydøstlige regioner, Taiwan konsekvent rangerer højt på lister, der beskriver lande, der beskytter borgernes rettigheder (i modsætning Kina), der giver let adgang til offentlig uddannelse og en fremragende sundhedssystem. Talt med næsten 90 procent af mennesker, der lever på Taiwan, Mandarin kinesisk er øen nation 's officielle sprog, som også er den overvejende talte sprog i det kinesiske fastland. Taiwan, sammen med Singapore, Sydkorea og Hong Kong, er medlemmer af "Fire asiatiske tigre ", en gruppe af hastig udvikling, markedets lande gratis bemærkelsesværdige for imponerende vækstrater (næsten otte procent årligt) og fremskyndet industrialisering under 60'erne, 70'erne, 80'erne og 90'erne.I øjeblikket Taiwan har en høj indkomst økonomi og er en global leder i produktion informationsteknologi.