Keystone logo

Bedste universiteter til mba Programmer i Slovakiet 2023

Antal institutioner: 15
  • Bratislava

  Navnet på Comenius Universitet i Bratislava er kvalitet i verdensklasse. I 2019 er Fakultetet for Ledelse, Comenius University den eneste i Slovakiet, der er blevet tildelt en fremragende evaluering i databasen Excellent Business School.

  • Palaiseau
  • Espoo
  • Arrasate
  • + 12 Mere

  EIT Manufacturing er en europæisk sammenslutning af førende universiteter, industrier og forskningscentre knyttet til fremstillingssektoren med det formål at øge europæisk fremstilling til at blive globalt konkurrencedygtig og bæredygtig for samfundet. Ved at samle de tre sider af 'videnstrekanten': erhvervslivet (store virksomheder og SMV'er), uddannelsesinstitutioner og forskningscentre ønsker EITM at øge samarbejdet og integrationen mellem uddannelse, erhvervsliv og forskning. EIT Manufacturing tilbyder et unikt og fremragende højuddannelsesprogram med internationalt og inklusionstankegang for at afslutte den næste generation af fremstillingsinnovatorer og iværksættere.

  • Bratislava

  Fakultetet for arkitektur og design er en del af det slovakiske teknologiske universitet i Bratislava som en topvirksomhed med uddannelsesmæssige, videnskabelige, kunstneriske og projektaktiviteter inden for arkitektur, urbanisme og design. Det blev grundlagt i 1947, og siden da er det baseret på de mest talentfulde slovakiske arkitekter og designere.

  • Košice

  Founded in 1963, the Faculty of Science, has educated over 6 000 graduates of both, joint and single degree study. Currently, over 350 Bachelor’s, Masters’s, and Doctoral students graduate each year in disciplines that impact lives today and will shape our future.

  • Košice

  Pavol Jozef Šafárik Universitet i Košice er blandt vigtige og anerkendte uddannelses- og videnskabelige institutioner, ikke kun i Den Slovakiske Republik, men også i det avancerede Europa. På nuværende tidspunkt består universitetet af fakulteterne for medicin, naturvidenskab, jura, offentlig administration og fakultetet for kunst. Kandidater fra dette næstældste klassiske slovakiske universitet har et godt ry både her i landet og i udlandet. Det kunstfaglige fakultets styrke ligger i dets forskningspotentiale, som omfatter alle fire forskningsområder (pædagogisk videnskab, humaniora, samfunds- og adfærdsvidenskab, historisk og etnografisk videnskab) samt det tilsvarende fleksible og omfattende udvalg af enkelt hovedfag, dobbeltfag, undervisning og postdoc-uddannelser. Kvaliteten af de udbudte uddannelser suppleres af sprogkvalifikationskurser og soft skills-kurser, som øger kandidaternes muligheder for at få succes på arbejdsmarkedet. Kvalitetsindikatorerne for præstationer inden for uddannelse og forskning overvåget af Fakultet for Kunst ved Pavol Jozef Šafárik Universitetet i Košice afspejles i de højkvalitetskriterier, der kræves for habiliterings- og ansættelsesprocedurer.

  • Žilina

  CEITEC (Centraleuropæisk Teknologisk Institut) er et unikt forskningscenter, der primært fokuserer på biovidenskab, avancerede materialer og nanoteknologier. Siden etableringen i 2011 har CEITEC hurtigt udviklet sig til en banebrydende infrastruktur for forskning, der klarer sig højt sammen med de bedste institutter i Europa.

  • Nitra

  Constantine, Philosopher University i Nitra, er en moderne uddannelsesmæssig, videnskabelig og kunstnerisk institution, der bærer navnet på en af de vigtigste personligheder i Nitra og Slovakiets historie - Constantine the Philosopher (St. Cyril, 827 - 869). Dens mission er at udvikle en harmoniseret personlighed, sprede viden, visdom, ærlighed og menneskelig kreativitet og bidrage til udviklingen af uddannelse, kultur og sundhed til gavn for et videnbaseret samfund.

  • Dubnica nad Váhom

  DTI University mission er at tilbyde, organisere og levere uddannelse i akkrediterede uddannelser, realisere kreativ videnskabelig forskning og tilbyde videreuddannelser i form af en bred vifte af kurser og uddannelsesaktiviteter.

  • Košice

  Veterinæruniversitetet og apoteket i Košice er den eneste institution i Slovakiet, der tilbyder videregående uddannelse inden for veterinærområdet. Det har leveret veterinæruddannelsen på engelsk i 25 år. I dag

  • Žilina

  Universitetet i Žilina hører med sine femogtres år til en af de førende uddannelses- og videnskabelige institutioner i Slovakiet. Med sin rige tradition indtager det en betydelig plads blandt de slovakiske universiteter. Denne kendsgerning er ikke kun forbundet med antallet af studerende eller tilbyder interessante og kvalitetsuddannede programmer, men universitetet har også betydelig forskning og udenlandske aktiviteter.

  • Trnava

  The university offers an opportunity to study in these programs: German Language, Russian Language, Slovak Language and Literature, Teacher-Training Program, History, English Language, Ethnology, Psychology, Biology, Protection of the Environment, Biotechnology, Applied Informatics, Applied Chemistry, Philosophy, Radiology, Mass Media Communication, Marketing Communication, Public Politics, Management of Public Services, Political Science, Public Administration, European Studies and many others.

  • Ružomberok

  The Catholic University in Ruzomberok, Slovakia is a public university consisting of four faculties (Faculty of Arts and Letters, Faculty of Education, Faculty of Theology and Faculty of Health). The university provides high-quality education based on an individual approach in a modern campus.

  • Bratislava

  The Institute of Informatics, Slovak Academy of Sciences is the accredited external educational institution for postgraduate doctoral studies in the study program “Applied informatics” 9.2.9 (the agreement with FIIT STU). As part of the study program, students will be involved in research in the area of artificial intelligence, data science, deep learning, deep neural networks, speech recognition, natural language processing, and more. Among the other research activities of the institute belong also swarm robotics, bio-inspired optimization methods and algorithms, computer vision and signal processing.

  • Banská Bystrica

  Matej Bel University er et offentligt universitet, der opnåede universitetsstatus i 2010 og er medlem af European University Association. Universitetet leverer både universitet af høj kvalitet og videreuddannelse ved at tilskynde til kreativ videnskabelig og kunstnerisk forskning. Viden er avanceret, samtidig med at man kombinerer kravene til både videnskabelig udvikling og praktiske spørgsmål.

  • Bratislava

  All courses are taught in English. A basic knowledge of English is sufficient for any applicant to qualify for our study program as BISLA has excellent training in academic English.