We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

Schweiz

Studer mba i Schweiz 2024

Studer i Schweiz

Studerende, der ønsker at tilmelde sig business studier i Schweiz, kan gøre dette gennem landet 's MBA-programmer. En bred vifte af muligheder der findes, herunder programmer for ledelse, markedsføring, menneskelige ressourcer, bankvæsen, og meget mere. De fleste studerende, der studerer i Schweiz begynde ved at tilmelde dig som en bachelor. De fleste vil få en bachelor 's niveau grad som et første skridt i processen. Derfra mange individer ind i arbejdsstyrken, der arbejder i lærlingeuddannelser. Men der er stigende efterspørgsel og interesse i at forfølge videregående uddannelse. Det er der, de MBA-programmer bliver værdifuld. Hvad kan du forvente fra Business Studies i Schweiz som en International Student? Internationale studerende er ofte velkommen på universiteterne i Schweiz. Husk på, at de fleste skoler her tilbyder business undersøgelser, undtagelse for erhvervsskoler med et meget specifikt fokus.Studerende, der tilmelder i en MBA-program vil bruge mellem to og fire år at få deres uddannelse, afhængigt af om de går fuld tid eller deltid. Omkostningerne for disse programmer har tendens til at variere, men det er også dyrere end de fleste andre universiteter med samme kaliber i hele Europa. For at tilmelde dig i disse programmer, vil de studerende nødt til først gælde for en af ​​de mange programmer og universiteter til rådighed, herunder muligheder, såsom Bern University of Applied Sciences, European University og University of Basel. Når den enkelte har fået godkendelse til at deltage i skole, kan han eller hun søge om et visum. Hvad kan internationale studerende forvente efter eksamen? Eksamen fra business undersøgelser programmer i Schweiz, kan top studerende regne på at finde business-relaterede job i landet . Dette kan omfatte arbejde i traditionelle forretningsmiljøer, samt i offentlige stillinger i finanssektoren.Konkurrencen om disse job kan være betydelige, selv om, hvilket gør det lidt sværere for studerende at finde beskæftigelse på det område, de ønsker.

Skift valuta

Grundlæggende månedlige leveomkostninger

 • Lej i fælles lejlighed

  1030
 • Andel af forsyningsselskaber

  81
 • Internetabonnement

  52
 • Lokal transport

  84

Eksempel på livsstilsomkostninger

 • Fastfood -kombination

  16
 • Biografbillet

  21
 • Pint lokal øl

  7

Om Schweiz

Schweiz er et mangfoldigt land med masser af muligheder for internationale studerende. Landet, der ligger i den vestlige og centrale del af Europa, er tæt Italien, Frankrig, Østrig og Tyskland. Med en befolkning på over 8 millioner mennesker, dette land er vigtigt af mange grunde, herunder dens unikke kultur og frit livsstil levende. Det har også den højeste nominelle rigdom per voksen i verden, hvilket gør den til en af ​​de dyreste lande i verden at leve i, og også en af ​​de mest velhavende steder. For de studerende, der ønsker at være en del af landet 's utrolige forretning og økonomisk vækst, indskrive i en MBA-program kan være den ideelle første skridt.