Keystone logo
Portugal

Bedste universiteter til mba Programmer i Portugal 2023

Antal institutioner: 88
  • Lisbon, Portugal

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Braga, Portugal

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Poitiers, Frankrig
  • Iași, Rumænien
  • + 5 Mere

  European Campus of City-Universities (EC2U) er en multikulturel og flersproget alliance bestående af syv langvarige, uddannelses- og forskningsbaserede, lokalt og globalt engagerede universiteter fra fire forskellige regioner i Den Europæiske Union: Coimbra Universitet, Iași Universitet, Jena Universitet, Pavia Universitet, Poitiers Universitet (koordinator), Salamanca Universitet og Åbo Universitet. Alliancens ambition er at udvikle et innovativt rum, hvor mobiliteten kan flyde frit mellem de syv universiteter og de tilknyttede byer.

  • Lisbon, Portugal

  At holde trit med de skiftende tider og respektere deres krav. At være et eksempel til efterfølgelse. At fylde dem med stolthed, der sammen med os har besluttet at bidrage til et mere retfærdigt og bedre samfund. Dette er NOVA School of Law forpligtelse.

  • Lisbon, Portugal

  ULisboa er ansvarlig for at gøre byen Lissabon til en af de store europæiske kultur- og videnskabshovedstæder, da den hvert år byder velkommen til mere end 9000 udenlandske studerende – omkring 17,8 % af det samlede antal studerende – fra over 100 lande, som er søger uddannelse af høj kvalitet samt en anderledes kultur, dejligt vejr og den gæstfrihed, som Lissabon og Portugal har at tilbyde.

  • Rio de Mouro, Portugal

  Oprettelsen af en Católica Medical School har været et projekt af Universidade Católica Portuguesa i mere end 20 år, men først nu er de rette betingelser forenet for dens oprettelse. Vores medicinske skole begynder sin rejse på et unikt tidspunkt i vores civilisation: en pandemi på globalt plan, der har påført så mange ændringer, vanskeligheder, spørgsmål og tvivl, der tvinger os til at genoverveje to grundlæggende områder for mennesker: uddannelse og sundhedspleje. Det er med stor entusiasme og ansvarsfølelse, at vi dedikerer os til oprettelsen af denne medicinske skole, sikker på dens enorme værdi for dem, der har et kald til at praktisere medicin såvel som at bidrage til den fremragende undervisning i medicin i Portugal .

  • Monte de Caparica, Portugal

  Siden starten, Egas Moniz - Cooperativa de Ensino Superior , CRL har været et fællesskab af studerende, lærere og medarbejdere, hvis mission er "dedikeret til fremskridt i viden, læring og uddannelse af sine elever, til tjeneste for at forbedre sundhedsforholdene for det globale samfund i det 21. århundrede”. Det har i lang tid været en benchmark-institution i undervisning i sundhed i Portugal.

  • London, Det Forenede Kongerige
  • Helsinki, Finland
  • + 5 Mere

  Lær af fakultetet og personalet på vores topteknologiske EU-partneruniversiteter. Få hands-on erfaring gennem virksomhedscases, projektarbejde og samarbejde. Konkurrencedygtigt prissat undervisning. God fornøjelse med at møde og netværke med ligesindede studerende fra hele verden!

  • Lisbon, Portugal
  • Porto Salvo, Portugal
  • + 1 Mere

  Instituto Superior Técnico (Técnico) er School of Engineering ved Universitetet i Lissabon. Técnico blev oprettet for næsten 11 årtier siden og har cirka 12.000 studerende med mere end 60 forskellige nationaliteter. Toprangeret i Portugal, Técnico er internationalt anerkendt for sin akademiske og videnskabelige ekspertise inden for teknik, arkitektur, videnskab og teknologi, for at fremme forholdet mellem universiteter-erhvervssamfund og for at tilskynde til innovation, iværksætteri, jobskabelse og viden.

  • Evora, Portugal
  • Rome, Italien
  • + 1 Mere

  Målet med dette program er at give eleverne specialiserede færdigheder i arkæologi og analytisk karakterisering af materialer fra forhistorie (megalitisk) til klassisk tid (græsk og romersk). Studiet og bevaringen af kulturarvsmaterialer er et forskningsområde med en stærk tværfaglig konnotation og kræver færdigheder, der spænder over de humanistiske og naturvidenskabelige forskningsfelter. ARCHMAT giver en fælles, integreret platform for fremragende studerende, der kommer fra enten naturvidenskabelige eller humanistiske uddannelsesbaggrunde, for at forstå de avancerede videnskabelige metoder, der bruges til at undersøge arkæologiske materialer og sigter mod at danne højt specialiserede professionelle eksperter inden for det nye felt af arkæometri, dvs. Fysisk-kemiske videnskaber anvendt til undersøgelse af arkæologiske og kulturarvsmaterialer.

  • Lisbon, Portugal

  NOVA University Lisbon blev grundlagt den 11. august 1973 og er det yngste af Lissabons tre statsuniversiteter. Integreret inden for en ramme for ekspansion og diversificering af videregående uddannelser, vedtog universitetet en ny model inden for det portugisiske system, der understregede tværfaglige tilgange, teknologisk udvikling og samtidig beskytter tilbud inden for traditionelle akademiske områder, herunder medicin, videnskab og humaniora.

  • Porto, Portugal

  Et stort universitet oversætter sine kerneværdier til social indflydelse, måler ambitioner med socialt ansvar og arbejder ikke for de fås fortjeneste, men til gavn for menneskeheden. Som et førende forskningsuniversitet bidrager Universidade Católica Portuguesa til at styrke samfundet ved at producere livsændrende videnskab, uddannede borgere og fremadrettede iværksættere.

  • Lisbon, Portugal

  Velkommen til Det Humanistiske Fakultet! Fakultet for humanvidenskab (portugisisk akronym FCH i det følgende) er kendt for at dyrke tværfagligt forsknings- og undervisningsmiljø og giver en bred vifte af bachelor-, kandidat- og doktorgradsprogrammer, der er forankret omkring fem centrale videnskabelige områder - kommunikationsvidenskab, samfundsvidenskab, Kulturstudier, filosofi og psykologi - og to institutter: Institut for Familievidenskab og Institut for Orientale Studier.

  • Portalegre, Portugal

  Polytechnic of Portalegre er en offentlig institution for videregående uddannelser, der integrerer Higher School of Education and Social Sciences (ESECS-IPPortalegre), Higher School of Technology and Management (ESTG-IPPortalegre), Higher School of Health (ESS-IPPortalegre) i Portalegre og Escola Superior Agrária (ESAE-IPPortalegre) i Elvas.

  • Porto, Portugal

  ISAG - European Business School er en privat polyteknisk videregående uddannelsesinstitution grundlagt i 1979 og beliggende i byen Porto. Med mere end 40 års historie og tradition inden for de videregående uddannelser, styret af undervisning af høj kvalitet og en innovativ og respektløs position. ISAG var en pioner inden for kurser inden for ledelse og turisme i det nordlige Portugal. ISAG - EBS har styrket sin internationaliseringsstrategi, såvel som sin position som en af de bedste Business Schools i Portugal.