We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

Polen

Studer mba i Polen 2024

Studer i Polen

Hvilken type virksomhed undersøgelser findes i Polen Polen tilbyder en række for Erhvervsstudier kurser, også på bachelor- eller bachelor-niveau og master-uddannelser. De mest almindelige master-uddannelser er MBA og Executive MBA uddannelser. Uddannelsessystemet her anses for høj kvalitet og er ofte anerkendt i hele Europa og i de vestlige kulturer. Nogle af disse programmer bliver undervist fuldt ud i engelsk, ikke kun polsk. Dette giver internationale studerende mulighed for at tilmelde sig et af universiteterne uden at kende sproget. Hvad er mulighederne for MBA grader i Polen for internationale studerende? Der er mange grunde til at tilmelde sig polske handelshøjskoler. Det første er der mange af høj kvalitet skoler at vælge imellem. De fleste programmer er her to år på master-niveau. Nogle programmer er længere, og tempofyldt et år programmer er også tilgængelige.Internationale studerende kan vælge fra en bred vifte af business undersøgelse specialiseringer. Dette omfatter programmer som dem, der fokuserer på business-teknologi, reklame og markedsføring, international / global forretning, og menneskelige ressourcer. Hvor meget koster det at tilmelde sig Business Studies i Polen Som international studerende, vil du betale mere for at få din uddannelse i Polen, end hvis du var en borger, herunder på den offentlige og private skoler der. , Uddannelse i Polen har imidlertid tendens til at være billigere end i andre europæiske lande, USA og Canada. Skolen og længden af konsekvensanalyse disse omkostninger mest almindeligt. Hvad er mulighederne efter endt uddannelse? Efter eksamen fra en kandidatgrad program, individer er derefter i stand til at påtage sig positioner i nogen af de virksomheder i landet. Dette kan hjælpe den enkelte til at opnå styring-stillinger.Der er muligheder i hele landet som sin økonomi fortsætter med at forbedre. Velundersøgte elever er altid brug i områder af strategisk forhandling og global økonomi.

Skift valuta

Grundlæggende månedlige leveomkostninger

 • Lej i fælles lejlighed

  363
 • Andel af forsyningsselskaber

  79
 • Internetabonnement

  13
 • Lokal transport

  27

Eksempel på livsstilsomkostninger

 • Fastfood -kombination

  7
 • Biografbillet

  6
 • Pint lokal øl

  3

Om Polen

Republikken Polen er et land beliggende i Centraleuropa nær Tjekkiet og Tyskland. Landet er hjemsted for 38.500.000 mennesker, og det er et medlem af Den Europæiske Union. Når et kommunistisk land, området har en lang historie og unikke kultur. Fra sin arv baseret på kristendommen til dens forbedring økonomi og moderne livsstil, Polen har en hel del at tilbyde enhver studerende, herunder internationale studier. For dem, der ønsker at forfølge en business undersøgelser grad her, er det ofte muligt at gøre det med et par tips.