Keystone logo
Paraguay

Bedste universiteter til mba Programmer i Paraguay 2024

Antal institutioner: 4
  • Monterrey, Mexico
  • Buenavista, Mexico
  • + 36 Mere

  Tecnológico de Monterrey er en privat, non-profit, uafhængig institution, der ikke er knyttet til politiske og religiøse partier. Det blev grundlagt i 1943 takket være visionen om den mexicanske forretningsmand Eugenio Garza Sada. Det har 31 campusser og 21 hovedkvarterer og internationale forbindelseskontorer. Målet er at uddanne ledere med en iværksætterånd, menneskelig sans og en høj konkurrenceevne.

  • Caaguazú, Paraguay

  Universidad del Norte er den fjerde ældste i Paraguay. Siden da har han dedikeret sig til kvaliteten af undervisningen, bevarelse og innovation af kultur, deling og udvidelse af videnskabelig viden og udvikling af ledere, der gør en forskel på nationalt niveau.

  • Ciudad del Este, Paraguay

  Vatel ankommer til Paraguay i 2011 som den eneste nationale skole, der tilbyder en dobbelt grad og giver sine studerende et eksamensbevis anerkendt af den franske stat, bacheloren. Vatel-skolernes verdensomspændende succes skyldes, at vi opretholder et dobbelt uddannelseskoncept, hvor 50% læres i klassen og de resterende 50% i praktikpladser og praktikpladser i de bedste hoteller i vores land og i verden. Forbliver altid tro mod filosofien om, at "al teoretisk viden skal verificeres øjeblikkeligt gennem praksis."

  • Asuncion, Paraguay

  Vatel Paraguay er den første og eneste hotelskole i landet, og har siden 2012 genereret de bedste kandidater inden for hoteladministration med omfattende arbejdserfaring i nationale og internationale hoteller.