Keystone logo

Studer mba i Marokko 2023

Skift valuta

Grundlæggende månedlige leveomkostninger

 • Lej i fælles lejlighed

  165
 • Andel af forsyningsselskaber

  13
 • Internetabonnement

  32
 • Lokal transport

  14

Eksempel på livsstilsomkostninger

 • Fastfood -kombination

  5
 • Biografbillet

  6
 • Pint lokal øl

  2

Om Marokko

Marokko er et arabisk land beliggende i Maghreb-regionen i det nordlige Afrika. Nyder frihed, der ikke er udbredt blandt sine naboer, har det længe været en vigtig aktør i regionens historie. I dag er det konstitutionelle monarki ved at blive et populært turistmål, tiltrækning over 10 millioner turister om året. Dens gamle byer og smukke bjerg terræn trække folk til Marokko for at opleve landet 's kultur og skønhed det for sig selv. Casablanca, dens største by, er en af ​​de største tegner for turister, gjort berømt i klassiske Hollywood-film. Da Marokko fortsætter med at vokse som en økonomisk og politisk magt, er mange mennesker vender deres opmærksomhed på sit universitet systemet som en mulighed for international undersøgelse.

Studer i Marokko

Marokko har fjorten større offentlige universiteter samt Specialskoler og internationale universiteter. Business grader er typisk taget på et offentligt universitet eller et internationalt universitet. Private institutioner er også i Marokko. En af grundene til studerende vælger Marokko er på grund af den enorme vækst i business management uddannelsessektoren. Den overkommelige af programmet og mulighed for at studere i et område med rig historie og kulturarv er alle bidrager til denne vækst. En bachelor business grad kræver fire års fuldtidsstudium og en master 's grad kræver to års fuldtidsstudium. Det akademiske år i Marokko har to semestre. Efterårssemestret løber fra august til december, og forårssemesteret løber fra januar til maj. Mange skoler tilbyder også en kortere sommer sigt.At studere i Marokko tilbyder fordelen ved at studere i et arabisk land, der har en dokumenteret track record for at producere fremragende erhvervsfolk. Studerende, der afslutter med en business grad fra Marokko vil blive klar til at blive virksomhedsledere i den arabiske verden. En dybere forståelse af arabisk kultur og befolkningen i denne region vil hjælpe med forretningsaktiviteter i fremtiden. De, der forfølger en Masters of Business i Marokko vil være i en bedre position til lederroller og forfremmelser på grund af deres udvidede uddannelse. Omkostningerne ved at studere i Marokko er en af ​​fordelene ved dette område. De fleste studerende vil finde undervisning at være temmelig overkommelig. Undervisningen omkostninger i private universiteter vil variere afhængigt af universitetet og programmet er valgt.

Visa Requirements

Hvilken type Visa har du brug for?

Visa navn

Student Visa

Pris og valuta

The student visa fees for Morocco vary based on the nationality of the applicant.

For US citizens, the fees are the following:

 • 3 to 90 days stay period (one entry): $23.85
 • 3 to 90 days stay period (two entries): $35.80

Hvem kan ansøge om visum?

Many nationalities can enter Morocco for up to 90 days without a visa.

If your study course is longer than 90 days, you will need to get a student visa.

Hvor kan du lave ansøgningen?

Moroccan embassy / Online

Apply for your student visa at the nearest Moroccan embassy in your resident country. You may also be able to send in the application online.

Hjemmeside:

Hvordan laver man ansøgningen?

Apply for the visa after you have received a letter of admission to a recognized institution in Morocco.

You will typically need to submit the following documentation:

 • A visa application form duly filled out and signed
 • Original passport (valid for over 6 months at the entry date)
 • Copy of the original passport (Pages 1-3)
 • Two passport size color photos with white background
 • Copy of the admission letter or class registration issued by the school in Morocco
 • Copy of the plane tickets or of the confirmed reservation
 • Certification that you have the required amount of money for maintenance based on the length of your course.

Hvornår skal du ansøge?

The application processing times are between 2 and 15 working days.

The student visa to Morocco is typically valid for a period of 3 years.

Behandlingstid

15 Days

Arbejdsmuligheder

Foreign residents cannot work in jobs that could be filled by a Moroccan citizen. Student visa holders are usually not allowed to work while they study in Morocco. Check with your embassy.

Timer om ugen

0

Hvorfor har du brug for denne type visum?

Your visa application may be rejected if you are not able to show proof of the required funds, or if you provide incorrect or incomplete documents.

Please note that before a visa can be issued, all student visa applicants must demonstrate strong social and economic ties to their country of residence such that compel their return after a temporary study stay in Morocco.