Keystone logo
Litauen

Bedste universiteter til mba Programmer i Litauen 2023

Antal institutioner: 21
  • La Rochelle, Frankrig
  • Athens, Grækenland
  • + 4 Mere

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Kaunas, Litauen

  Oplev et sted med livsformende oplevelser i en unik liberal atmosfære, et levende kreativt arbejdsmiljø og et mangfoldigt fællesskab af inspirerende studerende og lærde

  • Klaipėda County, Litauen

  Lithuania Business University of Applied Sciences (LBUAS) er en moderne, åben for samfundet og uafhængig videregående uddannelsesinstitution grundlagt i 1994, der forbereder fagfolk inden for samfunds- og fysiske videnskaber, der er fokuseret på det litauiske og europæiske arbejdsmarked. LTVK indebærer lovende karrieremuligheder, international udveksling og fritid typisk for studerende. Mission. Lithuania Business University er fast besluttet på at forberede kreative, kvalificerede fagfolk, skabe betingelser for livslang læring ved at tildele en professionsbachelorgrad og udføre den anvendte forskning, der er nødvendig for regional udvikling. Vision. Lithuania Business University er en innovativ, gennemsigtig, socialt aktiv og ansvarlig videregående uddannelsesinstitution, internationalt anerkendt, alsidig til udviklingen på arbejdsmarkedet og parat til at imødekomme samfundets behov.

  • Kaunas, Litauen

  Kaunas University of Applied Sciences (på litauisk - Kauno Kolegija ) er en offentlig tværfaglig videregående uddannelsesinstitution beliggende i Litauen (et af de tre baltiske lande), der tilbyder uddannelse inden for teknik, teknologi, samfundsvidenskab, humaniora, kunst, medicin og sundhed videnskaber. Det tilbyder et bredt spektrum af bachelorstudier med praktisk bias for omkring 5500 studerende, der studerer ved 4 fakulteter.

  • Kaunas, Litauen

  Universitetet er den største institution for videregående uddannelse for biomedicinske videnskaber i Litauen, der med succes integrerer studier, forskning og klinisk praksis. LSMU består af to hovedakademier: Medical Academy og Veterinary Academy.

  • Vilnius, Litauen
  • Kaunas, Litauen
  • + 1 Mere

  Velkommen til Vilnius University - den ældste og største litauiske videregående uddannelsesinstitution. Siden etableringen i det 16. århundrede har Vilnius University , som en integreret del af europæisk videnskab og kultur, legemliggjort begrebet et klassisk universitet og enheden mellem studier og forskning.

  • Kaunas, Litauen

  St. Ignatius of Loyola University of Applied Sciences er en uafhængig katolsk højere uddannelsesinstitution, der har til formål at gennemføre videnskab og forretningsintegrerede studieprogrammer, der administreres baseret på det Ignatian Pedagogical Paradigm.

  • Kaunas, Litauen

  Kaunas University of Technology , KTU er et af de største teknologiske universiteter i Baltikum. KTU er kendt for sine tilknytninger til erhvervslivet, lederskab inden for videnskabelig forskning, fleksible tværfaglige studieprogrammer og uforglemmelig studieerfaring og videresender hurtigt til at blive det bedste studievalg i reagensen.

  • Vilnius County, Litauen

  I sin nuværende struktur blev Vilnius College of Technologies and Design (VTDK) etableret i 2008 gennem integrationen af Vilnius Technical College i Vilnius College of Construction and Design. Det tekniske fakultets oprindelse går helt tilbage til 1930'erne (den tekniske skole).

  • Šlienava, Litauen

  Kaunas Forestry and Environmental Engineering University of Applied Sciences (KMAIK) er etableret tæt på Kaunas by (det centrale Litauen) og giver højere uddannelse-tilskud Professionel bachelorgrad.

  • Klaipėda, Litauen
  • Vilnius, Litauen
  • + 1 Mere

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Kaunas, Litauen

  Lithuanian Sports University ( LSU ) er stolt af at være det eneste specialiserede universitet i Litauen, som har forenet bevægelses- og sportsvidenskab i over otte årtier.

  • Vilnius, Litauen

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Kaunas, Litauen

  Rangeret i QS World University Rankings som førende i landet på grund af sin internationalitet, er VMU den eneste offentlige videregående uddannelsesinstitution i Litauen og en af de få i regionen, hvor der gives en bred liberal kunstuddannelse. Det betyder, at studerende kan ændre og organisere deres tidsplan frit, mindre inden for et felt og hovedfag i et andet, rejse til udlandet på international udveksling og blive klar til disse rejser ved at tage nogle af de tilgængelige 30 fremmedsprogskurser. Som en afspejling af globale akademiske tendenser bliver flere og flere forelæsninger (særskilte kurser og endda hele uddannelser) undervist på engelsk, mange af dem af professorer fra udlandet. VMU tilbyder bachelor- og kandidatuddannelser, som udelukkende undervises på engelsk. Hvert semester samler universitetet det farverige internationale samfund, som forener repræsentanter fra næsten 60 lande rundt om i verden.

  • Vilnius County, Litauen

  Siden starten af sine aktiviteter i 1999 havde ISM University of Management and Economics et mål fra begyndelsen - at tilbyde innovative, kvalitative undersøgelser og uddannelse af ledelse og økonomi til kreative, ambitiøse unge og allerede erfarne forretningsledere. Kundegenkendelse (studerende, virksomheder og alumner), international anerkendelse og bæredygtighed. Kvalitet og internationalitet er blevet de vigtigste prioriteter i universitetets aktiviteter. Dette mål er blevet evalueret af International Quality Accreditation (IQA), der blev tildelt ISM i 2006 af Central- og Østeuropæisk Management Development Association (CEEMAN), og dermed bekræftet, at ISM tilhører universiteter, der tilbyder de mest avancerede forretningsstudier i regionen.