Keystone logo
Georgien

Bedste universiteter til mba Programmer i Georgien 2024

Antal institutioner: 26
  • Tbilisi, Georgien

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Kutaisi, Georgien

  Kutaisi International University (KIU) er et topbedømt offentligt universitet i Georgien og den allerførste ultramoderne campus-baserede højere uddannelsesinstitution i Kaukasus-regionen. Universitetet tilbyder en moderne, bredt funderet boliguddannelse på niveau med førende institutioner i USA og Europa. KIU-lærere omfatter nationale og internationale professorer, topbedømte eksperter inden for deres områder. Internationale professorer ansat er hovedsageligt fra Tyskland på grund af det strategiske partnerskab mellem KIU og TUM International (et datterselskab til Technical University of München (TUM)). Vores ærespræsident er den tidligere præsident for TUM prof. Wolfgang Herrmann. KIU er støttet af International Charity Foundation - CARTU med en donation på 1 milliard euro. Målet for universitetet er at være et internationalt knudepunkt for uddannelse, videnskab og teknologi i regionen.

  • Tbilisi, Georgien

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Tbilisi, Georgien

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Tbilisi, Georgien

  Ilia State University blev grundlagt i 2006 som et resultat af foreningen af 6 forskellige akademiske institutter med lang og varieret historie. I øjeblikket er Ilia State University en af de førende forsknings- og uddannelsesinstitutioner i Georgien, der sigter mod at skabe, overføre og anvende viden med henblik på videnskabelig udvikling og samfundsudvikling på lokalt såvel som på internationalt niveau. ISU giver et ekstremt avanceret akademisk samfund, hvor de studerende kan lære af eksperter og opnå den kvalifikation, de leder efter. Ilia State University repræsenterer en særlig forbindelse mellem studerende og professorer - en multifunktionel uddannelsesmæssig og videnskabelig institution, hvor det fælles arbejde mellem professorer, studerende, forskere og instruktører skaber et samlet rum for videregående uddannelse og forskning.

  • Tbilisi, Georgien

  Tbilisi State Medical University ( TSMU ) er det vigtigste center for højere medicinsk uddannelse i Georgien med en næsten hundrede års historie. Det er bemærkelsesværdigt at understrege, at tusinder af vores universitetsuddannede fortsætter deres professionelle karriere i mange førende klinikker og institutioner i Georgien, Europa og verden.

  • Tbilisi, Georgien

  Sokhumi State University er den første videregående uddannelsesinstitution i Abkhazias autonome republik - den direkte juridiske efterfølger af Sokhumi State Pedagogical Institute. Det er en århundreder gammel skole, der bærer de georgiske uddannelsestraditioner, nationale og universelt anerkendte værdier, der bestemmer multikulturelle systems fasthed.

  • Tbilisi, Georgien

  Tbilisi Open University ( TOU ) er en højt rangeret institution, der tilbyder bachelor-, master- og et-trins medicinske programmer gennem sine 4 skoler og flere gradskurser.

  • Batumi, Georgien

  Batumi Navigation Teaching University ( BNTU ) er et åbent samfund og uddannelsessystem, der er baseret på institutionelle frihedsprincipper.

  • Batumi, Georgien

  Batumi Art Teaching University er det førende uddannelsescenter på det kunstneriske område. Batumi Art University er den eneste kunstinstitution for videregående uddannelser, der samtidig underviser i alle fire retninger: teater, biograf, musik og billedkunst.

  • Tbilisi, Georgien

  Tbilisi Humanitær Undervisningsuniversitet er en højere uddannelsesinstitution - undervisningsuniversitet, der implementerer videregående uddannelsesprogrammer inden for humanitær uddannelse, samfundsvidenskab, jura, forretningsadministration og medicin.

  • Tbilisi, Georgien

  Prioriteten for Sulkhan-Saba Orbeliani University ( sabauni ) er at skabe et akademisk miljø, der passer til studerendes personlige interesser og evner og harmonisk med deres intellektuelle og personlige udvikling.

  • Gori, Georgien

  Gori State Teaching University forbereder konkurrencedygtige specialister udstyret med teoretisk, metodologisk og praktisk viden, der er orienteret på det lokale og internationale arbejdsmarked, der med deres livsstil og succesrige aktiviteter vil fremme overgangen til det moderne samfund til et højt udviklet, retfærdigt, demokratisk, moralsk og meget bevidst samfund.

  • Tbilisi, Georgien

  Agricultural University of Georgia ( AUG ) er en multi-profil ikke-statlig videregående uddannelsesinstitution med speciale i landbrugs- og naturvidenskab, grundlagt af den velgørende velgørenhedsorganisation - Knowledge Fund.

  • Kutaisi, Georgien

  Akaki Tsereteli State University er en videregående uddannelsesinstitution på flere niveauer, der udfører akademiske og professionelle programmer og deltager i aktive forskningsaktiviteter.