Keystone logo

Bedste universiteter til mba Programmer i Bulgarien 2023

Antal institutioner: 26
  • Sofia

  University of National and World Economy / UNWE / er den største og den ældste højere økonomiske skole i Bulgarien og Sydøsteuropa. Det har en historie på 100 år. Universitetet stammer fra Free University of Political and Economic Sciences oprettet ved bekendtgørelse nr. 2155 af 5. juli 1920 af ministeren for national oplysning. I 1940 /Statstidende, iss. Nr. 126 af 7. juni 1940/ det blev omdannet til State Higher Institute of Finance and Administrative Sciences og i 1947 blev det reorganiseret som et fakultet for økonomiske og sociale studier ved Sofia University.

  • Sofia

  Sofia University St. Kliment Ohridski er den første bulgarske gymnasium. Dens historie er en legemliggørelse og en fortsættelse af den bulgarske nations århundredelange kulturelle og uddannelsesmæssige tradition.

  • Sofia

  Ved afgørelse truffet af Nationalforsamlingen den 26. maj 2015 blev College of Telecommunications and Posts omdannet til Висше училище по телекомуникации и пощи med aktivitetsemne: uddannelse af specialister med videregående uddannelse inden for specialer inden for fagområder "Kommunikation og computerteknik "og" Administration og ledelse ".

  • Varna

  Varna Free University "Chernorizets Hrabar" er det største private universitet i Bulgarien. Det er et etableret akademisk center, der kombinerer uddannelse af bulgarske og internationale studerende i prioriterede områder for landet og skaber et internationalt konvertibelt og konkurrencedygtigt videnskabeligt og akademisk produkt. Det underviser over 10.000 studerende i mere end 67 bachelor- og kandidatuddannelser og 29 ph.d. programmer.

  • Plovdiv

  Agricultural University - Plovdiv blev oprettet i 1945. Det har styrket sine positioner som et nationalt center for landbrugsvidenskab og uddannelse i Bulgarien. I 2006 tildelte National Evaluation and Accreditation Agency Agricultural University - Plovdiv en institutionel akkreditering og den højeste karakter af “Very Good”.

  • Veliko Tarnovo

  I efteråret 1963 åbnede det første universitet uden for hovedstaden på den historiske og maleriske bakke "Sveta Gora" i Veliko Tarnovo sine døre, der har skytshelgener Cyril og Methodius som lånere. Den har arvet de uddannelsesmæssige og kulturelle traditioner på den berømte Tarnovo Literary School fra 1300 -tallet og har etableret sig som en autoritær højere skole for humaniora og kunst som et prestigefyldt uddannelsesmæssigt og videnskabeligt center.

  • Pleven Center

  Medical University - Pleven er et af de fem medicinske universiteter i Bulgarien. Det blev etableret i 1974 og udvidede horisonten, størrelsen og omdømmet på City Hospital, grundlagt i 1865. I dag kombinerer det traditioner fra fortiden med nutidens muligheder, og det indeholder uddannelsesmæssige og terapeutiske faciliteter, en moderne præklinisk base, Universitetshospitalet med mere end 1000 senge og klinikker inden for alle større medicinske områder, samt et stort antal specialiserede klinikker og forskningsenheder med moderne diagnostisk og terapeutisk udstyr.

  • Burgas

  Burgas Free University / BFU / blev oprettet med en lov fra The Great National Assembly den 18. september 1991 og er et af de første ikke-statslige universiteter i landet. Universitetet er akkrediteret af National Evaluation and Accreditation Agency og er certificeret under den internationale kvalitetsstandard ISO 9001: 2008: BFU er et moderne og innovativt universitet, der tager sig af sine studerende og deres faglige realisering, og som har betydelige akademiske præstationer og et internationalt anerkendt status.

  • Sofia

  Химикотехнологичен и металургичен университет er en akademisk institution med fokus på vores tids og nationers behov. Vores samfund går ud over universitetet og landet og inkluderer akademiske partnere fra forskellige kontinenter.

  • Varna

  Velkommen til Medical University-Varna-et af de mest moderne og højteknologiske universiteter i landet! Attraktivt multinationalt miljø, topmoderne træningsmetoder og faciliteter, træning i virkeligheden og simulering, vidunderlige sports- og rekreationsforhold i Bulgariens søhovedstad-det er blot nogle af grundene til, at studerende fra cirka 50 lande alle over hele verden har valgt at studere på Medical University-Varna!

  • Sofia

  University of Library Studies and Information Technologies (ULSIT) er et statsuniversitet, der blev omdøbt ved parlamentets bekendtgørelse den 29. november 2010 efter at Specialized Higher School of Library Studies and Information Technologies stemte i 2004. Gennem årene var det henholdsvis: Etableret - 18. September 1950 ved regeringsdekret som statsbiblioteksinstituttet og senere omdøbt til kollegiet for biblioteksstudier ved parlamentets dekret;

  • Sofia

  Den specialiserede etablering af La Francophonie for administration og ledelse (ESFAM) er et institut fra Universitetsbureauet i La Francophonie med base i Sofia, Bulgarien. Vores mission er at uddanne specialister inden for administration og forretningsadministration på højt niveau på fransk for at bidrage til udviklingen af lande i Central- og Østeuropa-zonen.

  • Gabrovo

  Baseret på universitetets præstationer og traditioner, aktivt internationalt samarbejde, tæt partnerskab med erhvervslivet og intensiv forskning for at forberede sig på økonomiens og samfundets markedsorienterede højt kvalificerede specialister for at skabe fremskridt og være klar i henhold til deres uddannelsesmæssige kvalifikationer til udfordringerne i en verden i forandring.

  • Sofia

  University of Mining and Geology “St. Ivan Rilski ”har været en uafhængig uddannelsesinstitution siden 1953. I løbet af 60 års eksistens har den etableret sig som et akademisk og forskningscenter, der tilbyder uddannelse inden for geologi, minedrift og elektroteknik. Det er en institution, hvor grundlæggende og anvendt videnskabelig forskning udføres, og hele udvalget af post-graduate kvalifikationskurser tilbydes. Den rette kombination af generel ingeniøruddannelse sammen med erhvervelse af profileret viden og evner giver enorme muligheder for kandidater fra universitetet til at finde deres professionelle realisering i dette land og i udlandet. Siden grundlæggelsen er mere end 21.000 ingeniører, blandt hvilke borgere fra omkring 40 lande fra Europa, Asien, Afrika og Sydamerika, er uddannet og har fundet erhvervsmæssig beskæftigelse inden for geologi og minedrift inden for kraftteknik i civilingeniør og industriel konstruktion, inden for miljøbeskyttelse og andre grene.

  • Burgas

  "Prof. Dr. Assen Zlatarov" Universitet er det eneste statsuniversitet i det sydøstlige Bulgarien. Undervisningen udføres i tre fakulteter - Det Tekniske Fakultet, Det Naturvidenskabelige Fakultet og Samfundsvidenskab.