Tongji International MBA Program

At få en Tongji International MBA: En unik oplevelse

Forestil dig at blive indskrevet i et MBA-program placeret i en af ​​verdens mest dynamiske og pulserende byer - Shanghai. Velkommen til Tongji MBA. Vi har ventet på dig.

Tongji International MBA-programmet er beregnet til at udstyre deltagere med en omfattende, teoretisk og praktisk forståelse af moderne ledelse i et multikulturelt miljø. På baggrund af disciplinære fordele ved Tongji University har MBA-programmet gradvist udviklet sine egne faglige træk, især inden for projektledelse, ejendoms-, service- og driftsledelse samt finansiering.

International MBA-program

 • Studerende skal modtage MBA-graden fra Tongji University efter vellykket gennemførelse af det 2-årige program.
 • Programmet begynder i september hvert år og undervises på engelsk.
 • Se venligst hjemmesiden for seneste opdatering af studieafgift.

Hvad gør os anderledes?

 1. BELIGGENHED. Vi er i Shanghai, hvor folk, der taler forskellige sprog, brister med kreativ inspiration. Shanghai er bestemt til snart at blive den nye gateway til Asien og verden.
 2. CURRICULUM. Et intensivt, integrerende program kombinerer case studies, oplevelsesprojekter, studieture og en bred vifte af aktiviteter. Kurset kombinerer kinesisk erfaring med global viden.
 3. FAKULTET. Udover undervisning ledet af ledende medlemmer af Tongji fakultetet, udvælger IMBA-programmet professorer fra verdens mest berømte handelsskoler med vægt på deres undervisningsevner samt praktisk erfaring.
 4. INTERNATIONALISERING. Skolen er akkrediteret af AACSB, AMBA og EQUIS og tilbyder udvekslingsprogrammer til 50+ af verdens berømte handelsskoler.
 5. NETVÆRK OG KARRIERE. 500 IMBA kandidater og 5500 MBA kandidater deler et energisk, magnetisk alumni netværk over hele verden. MBA Career Development Center letter forskellige aktiviteter for at forberede eleverne til deres fremtidige beskæftigelse.
 6. LIV. Universitetet ligger i centrum og der er nem adgang til den bekvemme offentlige transport. Derudover er der forskellige samfund, som du kan lide at deltage i.

Klasseprofil

 • Klasse Størrelse: 30-40
 • Kvinde Pris: 52%
 • International Studiepris: 17%
 • Gennemsnitlig Alder: 30 år gammel
 • Studerende Arbejdserfaring: Gennemsnitlig 7,5 år
 • Post MBA Beskæftigelsesfrekvens: 99%

Nogle højdepunkter

 • Over 60% fakultetets medlemmer af IMBA-programmet er udenlandske professorer.
 • Næsten 100% fakultetets medlemmer af IMBA-programmet har international og praktisk erfaring.
 • SEM er placeret som top 5 inden for anvendt forskning i erhvervsskoler i Kina.
 • 200+ fakultetets medlemmer i SEM. Mange af dem har positioner i nationale akademiske og regeringsudvalg.
 • 2700+ publikationer (baseret på CNKI, EI, EBSCO, FT45, UT Dallas 24 søgeresultater) af SEM fakultet blev registreret de seneste fem år (2011-2015).
 • SEM har etableret tætte samarbejdsrelationer med en række førende virksomheder inden for konsulentprojekter over hele verden, såsom BAOSTEEL, Disney, Honeywell, HSBC, IBM, Volkswagen.

Curriculum

Andet modul: Master klasser og seminarer; Virksomhedernes forskningsprojekter, studietur, internationalt udvekslingsprogram, afgangsopgave. * Med forbehold for ændringer i forhold til den aktuelle situation.

Life @ Tongji

Tongji campus er en grøn oase i hjertet af Shanghai med specialbyggede faciliteter og et netværk af levende rum både på campus og på tværs af byen. Med Tongji Station ligger på Metro Line 10, kan du nemt og økonomisk rejse rundt i Shanghai.

Campus er udstyret med den nyeste teknologi til at aktivere og forbedre læring og kommunikation, med multimedieklasseværelser, biblioteksdatabase og skræddersyede online kommunikationssystemer til studerende og fakulteter samt projektstationer med handels- og styringsimuleringssoftware.

Tongji har en bred vifte af restauranter, klubber og sportsarrangementer, herunder sit eget natatorium, fitnesscenter og flere baner til basketball, tennis og fodbold.

"Jeg fandt Tongji IMBA-programmet til at passe perfekt ind i mine behov og forventninger: fantastisk blanding af kinesiske og udenlandske lærere med fremragende viden og erfaring, et solidt og fremragende program baseret i reelle tilfælde, der fokuserer på at fremme studentens interaktion og hvad der er vigtigere Efter min mening fantastiske venlige mennesker, herunder min kompis, lærer og MBA center personale, der altid hjælper mig i enhver situation. "

 • Jordi Picazo Spanien IMBA 2009

"Deltagelse i IMBA-programmet i Tongji University var udfordrende, oplysende og sjovt! Det beregnede ikke kun min viden omhyggeligt, men tillod mig også at lave gode venner og fantastiske forretningskontakter. Jeg er overbevist om, at de erfaringer jeg har tegnet vil være af stor værdi til brug i min fremtidige karriere. "


--Kaan Fabian Kekec Germany Inbound Exchange Student 2010

Hvordan ansøger man?

For internationale ansøgere: Online ansøgning> Indsendelser af papirmateriale> Intervju ved invitation> Admissionsbeslutningsmeddelelse> Registreringsbekræftelse Se venligst vores hjemmeside for ansøgningschecklisten.

Kontakt os

MBA Admissions Office
School of Economics and Management, Tongji University
7 / F, Tongji bygning A, 1500 Siping Road, Shanghai 200092

Program undervist i:
 • Engelsk

Se 3 flere kurser fra Tongji University, School of Economics and Management »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
2 år
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Location
Ansøgningsfrist
End Date