MBASTUDIES

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Thailand tilbyder bachelorer programmer.

Dual grader er en pædagogisk mulighed, der giver eleverne mulighed for at tjene og kandidat med to forskellige grader samtidigt. En dobbelt grad kan gøre kandidater en kraft, man kan regne med i den professionelle arena, da de har de færdigheder og viden fra to separate koncentrationer.

Thailand, officielt Kongeriget Thailand, tidligere kendt som Siam, er et land beliggende i centrum af Indokina-halvøen i det sydøstlige Asien. Thailand 's strande og øer tiltrække millioner af besøgende hvert år fra hele verden. Enhver med en fire-årig grad kan få beskæftigelse som en engelsk lærer i Thailand.

Universiteter for bachelorgrad i Thailand. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Thailand her.

resultater fundet Filter

Ledende medarbejder program (september)

Sasin Graduate Institute of Business Administration
Kursus
Executive Courses
<
3 uger
Engelsk
på universitet

Den Sasin Senior Executive Program (SEP) bygger på den viden, at en virksomheds succes er resultatet af en velafbalanceret kombination af kortsigtede operationelle effektivite ...

Læs mere

Sasin Chula engineering dual kandidatuddannelsen (SCE)

Sasin Graduate Institute of Business Administration
Master
MBA
<
Fuldtid
<
2 år
Engelsk
på universitet

Den Sasin Chula Engineering Dual masteruddannelse Program (SCE) bygger bro mellem ingeniører og ledelse til at producere kandidater med den rigtige blanding af faglige viden o ...

Læs mere