close

Filtre

Se resultater

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Peru tilbyder bachelorer programmer.

Studerende, der ønsker at tjene deres certificering i to forskellige områder bør overveje at tjene en dobbelt grad. Dual grader tillade studerende at gennemføre to forskellige uddannelser på samme tid og typisk på mindre tid end hver enkelt grad ville kræve.Peru, officielt Republikken Peru er et land i det vestlige Sydamerika. Peru har omkring 80 universiteter med meget mere private univer… Læs mere

Studerende, der ønsker at tjene deres certificering i to forskellige områder bør overveje at tjene en dobbelt grad. Dual grader tillade studerende at gennemføre to forskellige uddannelser på samme tid og typisk på mindre tid end hver enkelt grad ville kræve.

Peru, officielt Republikken Peru er et land i det vestlige Sydamerika. Peru har omkring 80 universiteter med meget mere private universiteter end offentligheden. Det primære sprog er stadig spansk, men der er nogle kurser oprettet specielt for internationale studerende.

Universiteter for bachelorgrad i Peru. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Peru her.

Minimer
format_list_bulleted Filtre
Universidad de San Martín de Porres
Santa Anita , Peru

Masterprogrammet i International Business Double Degree International MBA, sigter mod at udvikle i deltagerne teoretiske og praktiske elementer, der tillader dem:

Masterprogrammet i International Business Double Degree International MBA, sigter mod at udvikle i deltagerne teoretiske og praktiske elementer, der tillader dem: -
Master MBA
Fuldtid
20 måneder
Spansk
Mar 2021
på universitet
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her

Relaterede studieområder