Filter
Tofagsstudier
Studietype: alle Hastighed: alle

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

En dobbelt grad giver eleverne mulighed for at færdiggøre to forskellige uddannelser på samme tid. Dual grader er en stadig mere populært valg for studerende, der ønsker at udvide deres færdigheder sæt og uddannelse i et konkurrencepræget arbejdsmarked.

I et konkurrencepræget erhvervsklima, er virksomheder på udkig efter folk, der har den viden og færdigheder, der kræves til at navigere deres vej til succes. En MBA i Strategi giver de studerende en bred forståelse og påvirke konkurrencemæssige dynamik med fokus på fremkomsten og vedvarende høje gennemsnitlige faste overskud. Med en MBA i Strategi sætter dig som en af ​​de øverste eftertragtede ledere i verden af ​​erhvervslivet.

Find de bedste handelshøjskoler og universiteter for bacheloruddannelser, i Europa, USA, Asien, Australien, Storbritannien og de fleste andre lande her!

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:

4 Resultater i Strategi

University of Chicago Booth School of Business

Gennem dette program, vil ledere lære teknologien buzzwords, den teknologi, der er til rådighed i dag, og hvis denne teknologi er på vej hen. ... [+]

Udvikle bæredygtige forretningsmodeller, der effektivt bruger teknologi til yderligere operationelle forbedringer, leverandør indkøb, og kundeforhold er kritisk i at holde sig konkurrencedygtig i dagens erhvervsliv. Teknologi kombineret med strategisk planlægning og bevist industriens bedste praksis udbytter ubegrænsede belønninger for de organisationer, der vover at udfordre status quo. Dette kursus vil give topledere og øverste ledelse med det tekniske fundament, strategier og løsninger til effektivt at planlægge, gennemføre, og sponsor informationsteknologi initiativer.

Kurset er sammensat af sessioner, som består af teknisk dybt dyk sammen med praktiske, tekniske anvendelse scenarier. Gennem dette program, vil ledere og ledelse lære informationsteknologi begreber, den virkelige verden, teknologiske trends, og brugen af ​​teknologi som en konkurrencedygtig løftestang. Ledere og bestyrelsesmedlemmer vil blive jordet med tilstrækkelig teknisk kompetence til effektivt at kommunikere med deres CIO, CTO, Teknologi Managers, software udviklere og it-konsulenter. Dette kursus vil dæmpe frygten man har om at engagere i nogen informationsteknologi drøftelser og vil give en til hurtigt at fastslå de involverede teknologier, de udfordringer organisationen står overfor, og den passende løbet af tiltag til at tage. ... [-]

USA Chicago Philadelphia Det Forenede Kongerige London Spanien Madrid  + 3 Mere
September 2019
Deltid
3 dage
på universitet
Læs mere på dansk
University of Chicago Booth School of Business

Deltagerne vil lære teknikker til at forstå den konkurrencemæssige struktur af en industri, og virksomhedens position i branchen. ... [+]

Dette program fokuserer på formulering og implementering af virksomhedens strategi. Deltagerne vil lære teknikker til at forstå den konkurrencemæssige struktur af en industri, og virksomhedens position i branchen. Entry, positionering, prissætning, nye projekter, teknologi, diversificering og vertikal integration beslutninger vil blive undersøgt. De organisatoriske spørgsmål i forbindelse med effektivt at udvikle og implementere strategier vil også blive analyseret. Derudover kurset indeholder en introduktion til spilteori og udvikler et værktøj til at anvende den på strategiske beslutningsproces.

Under dette program vil du lære at:

- Vurdere værdien af ​​strategi optioner. ... [-]

USA Chicago Philadelphia Det Forenede Kongerige London Spanien Madrid  + 3 Mere
September 2019
Deltid
5 dage
på universitet
Læs mere på dansk
University of Chicago Booth School of Business

Dette program vil hjælpe dig med at træffe beslutninger, der mærkbart forbedre din ledelsesmæssige effektivitet og øge produktiviteten i dit salgsteam. ... [+]

Dette program vil hjælpe dig med at træffe beslutninger, der mærkbart forbedre din ledelsesmæssige effektivitet og øge produktiviteten i dit salgsteam!

Executive Program i Strategic Sales Management er specielt designet til at opfylde behovene af erfarne salgschefer og andre ledende medarbejdere ansvarlig for ledelsen af salgsstyrken, dette program links salgsstruktur design og implementering med virksomhedens marketing strategi for at forbedre salgsstyrke produktivitet.

&nbsp

Program Fordele

- Forstå hvordan din succes er knyttet til fuldt ud at integrere dit salg strukturelt design til den strategiske retning for virksomheden.

&nbsp... [-]

USA Chicago Philadelphia Det Forenede Kongerige London Spanien Madrid  + 3 Mere
September 2019
Deltid
5 dage
på universitet
Læs mere på dansk
GCU - Glasgow School for Business and Society

Bygg på din ekspertise ... [+]

Senior HR-medarbejdere skal kunne omdanne forretningsstrategi til HR-prioriteter. Dette CPD-kursus vil hjælpe dig med at udvikle din ekspertise og opbygge din tillid som en strategisk HR-leder, der går ud over at aktivt udvikle forretningsstrategi og forbedre din organisations evne til forandring. Arbejde med HR-fagfolk fra offentlige, private og ikke-for-profit sektorer, du vil finpudse dine færdigheder med at opbygge sagen for ændringer baseret på markeds- og forretningsrealiteter, overvinde modstand og opnå interessenters engagement i implementering og vedligeholdelse af forandringer.

Vores PgC i Strategisk Human Resource Management for Business Executives er for nuværende og håbende senior HR-medarbejdere, konsulenter og folkeledere, der opererer eller ønsker at operere på strategisk plan og blive dynamiske ledere inden for HR. Det giver dig mulighed for at:... [-]

Det Forenede Kongerige Glasgow
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk